Διάψευση: Δεν πήρε προαγωγή ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά μετά τον θάνατο του Αντώνη Καρυώτη

Διάψευση: Δεν πήρε προαγωγή ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά μετά τον θάνατο του Αντώνη Καρυώτη

Κατηγορηματικά διέψευσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι πήρε προαγωγή ο Κεντρικός Λιμενάρχης ο οποίος είχε βάρδια το βράδυ που έχασε την ζωή του ο Αντώνης Καρυώτης όταν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη πλοίου.

«Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και δεν θεωρείται προαγωγή όταν κάποιος φεύγει από κεντρικός Λιμενάρχης και γίνεται βοηθός κλαδάρχη. Ξεκίνησε η προβλεπόμενη ποινική διαδικασία και όπως αναφέρει ο νόμος ο συγκεκριμένος με βάση τη θέση και τον βαθμό που έχει έπρεπε να επιλεγεί σε μια από θέσεις και μπήκε σε μη επιχειρησιακή θέση μέχρι να κριθεί η υπόθεση», είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

 

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.