Διάψευση: Δεν πήρε προαγωγή ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά μετά τον θάνατο του Αντώνη Καρυώτη

Διάψευση: Δεν πήρε προαγωγή ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά μετά τον θάνατο του Αντώνη Καρυώτη

Κατηγορηματικά διέψευσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι πήρε προαγωγή ο Κεντρικός Λιμενάρχης ο οποίος είχε βάρδια το βράδυ που έχασε την ζωή του ο Αντώνης Καρυώτης όταν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη πλοίου.

«Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και δεν θεωρείται προαγωγή όταν κάποιος φεύγει από κεντρικός Λιμενάρχης και γίνεται βοηθός κλαδάρχη. Ξεκίνησε η προβλεπόμενη ποινική διαδικασία και όπως αναφέρει ο νόμος ο συγκεκριμένος με βάση τη θέση και τον βαθμό που έχει έπρεπε να επιλεγεί σε μια από θέσεις και μπήκε σε μη επιχειρησιακή θέση μέχρι να κριθεί η υπόθεση», είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

 

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE