Διάψευση: Δεν πήρε προαγωγή ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά μετά τον θάνατο του Αντώνη Καρυώτη

Διάψευση: Δεν πήρε προαγωγή ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά μετά τον θάνατο του Αντώνη Καρυώτη

Κατηγορηματικά διέψευσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι πήρε προαγωγή ο Κεντρικός Λιμενάρχης ο οποίος είχε βάρδια το βράδυ που έχασε την ζωή του ο Αντώνης Καρυώτης όταν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη πλοίου.

«Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και δεν θεωρείται προαγωγή όταν κάποιος φεύγει από κεντρικός Λιμενάρχης και γίνεται βοηθός κλαδάρχη. Ξεκίνησε η προβλεπόμενη ποινική διαδικασία και όπως αναφέρει ο νόμος ο συγκεκριμένος με βάση τη θέση και τον βαθμό που έχει έπρεπε να επιλεγεί σε μια από θέσεις και μπήκε σε μη επιχειρησιακή θέση μέχρι να κριθεί η υπόθεση», είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

 

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE