ΔΙΕΘΝΗ

Ιράκ: Νέο βίντεο από το ματωμένο γάμο – Η φλεγόμενη οροφή πέφτει και πλακώνει τους καλεσμένους

Ιράκ: Νέο βίντεο από το ματωμένο γάμο – Η φλεγόμενη οροφή πέφτει και πλακώνει τους καλεσμένους

Ακόμα ένα βίντεο από το γάμο στο Ιράκ, όπου ξέσπασε φωτιά με αποτέλεσμα 113 καλεσμένοι να χάσουν τη ζωή τους βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο φαίνεται το ζευγάρι από το Ιράκ να χορεύει ανέμελο, πριν η οροφή πάρει φωτιά από τα βεγγαλικά που άναψαν μέσα στην αίθουσα. Έντρομοι οι καλεσμένοι του γάμου αρχίζουν να τρέχουν μόλις βλέπουν τη φωτιά.

Ένα παιδί που βρισκόταν στην πίστα διακρίνεται να προσπαθεί να βγάλει τις καύτρες από πάνω του. Ένας πατέρας αρπάζει το μικρό παιδί του αγκαλιά και προσπαθεί να φύγει, αλλά ξαφνικά σταματά και κοιτά πίσω του.

Το τηλεοπτικό συνεργείο που βρισκόταν στο σημείο συνεχίζει να τραβάει τις στιγμές του πανικού…


Σε αυτό το νέο βίντεο φαίνεται ξαφνικά μέρος της οροφής που έχει τυλιχτεί στις φλόγες να πέφτει στα τραπέζια. Οι καλεσμένοι διακρίνονται να πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλον, προσπαθώντας να σωθούν…

Δείτε το βίντεο εδώ:

 

 

Η μοιραία βραδιά

Η φωτιά ξέσπασε σε μια μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων που βρίσκεται λίγο έξω από τη βόρεια πόλη της Μοσούλης, περίπου 400 χιλιόμετρα (περίπου 250 μίλια) βορειοδυτικά της πρωτεύουσας, Βαγδάτης μετά το άναμμα πυροτεχνημάτων μέσα στην αίθοσα.

Οι νεόνυμφοι, Χανεέν και η Ρεβάν, γλίτωσαν καθώς πρόλαβαν να κρυφτούν μέσα στην κουζίνα. Συγγενείς που τους επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται τραυματισμένοι είπαν ότι το ζευγάρι είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ο 27χρονος Ρεβάν και η Χανεέν, 18 ετών, δηλώνουν «νεκροί μέσα τους». Μπορεί να επέζησαν από την τραγωδία, αλλά έζησαν την απόλυτη φρίκη.

Τουλάχιστον 15 μέλη της οικογένειάς του έχασε ο Ρεβάν σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος στο Sky News. Η 18χρονη Χανεέν θρηνεί τον χαμό 10 συγγενών της, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας και του αδελφού της. Ο πατέρας της βρίσκεται νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Οι νεκροί ήταν 113, ενώ τουλάχιστον 150 άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Πηγή: newsit.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top