Γεννήθηκε βρέφος σε πτήση Ντουμπάϊ - Μιλάνο

Γεννήθηκε βρέφος σε πτήση Ντουμπάϊ - Μιλάνο

Ενα αγοράκι γεννήθηκε σε πτήση από το Ντουμπάι προς το Μιλάνο το βράδυ του Σαββάτου, μεταδίδει τη Δευτέρα η εφημερίδα Prealpina.

Το βρέφος τέθηκε αμέσως υπό την φροντίδα της υπηρεσίας έκτακτης ανάγκης στο νοσοκομείο Filippo Del Ponte στο Βαρέζε, μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Malpensa.

Μητέρα και γιος φέρονται να είναι καλά στην υγεία τους. Οι γονείς είναι ασιατικής καταγωγής και ταξίδευαν στο Μιλάνο όπου έχουν γνωστούς.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE