ΠτΔ για Αρχηγό Αστυνομίας: «Όταν αποφασίσω κάτι να είστε σίγουροι ότι θα σας ενημερώσω»

ΠτΔ για Αρχηγό Αστυνομίας: «Όταν αποφασίσω κάτι να είστε σίγουροι ότι θα σας ενημερώσω»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τοποθετήθηκε για το θέμα του Αρχηγού Αστυνομίας «Όταν αποφασίσω κάτι να είστε σίγουροι ότι θα σας ενημερώσω».

Δεν υπάρχει κάτι προς ανακοίνωση είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε σχέση με το θέμα του Αρχηγού της Αστυνομίας.

Σε δηλώσεις του απόψε στους δημοσιογράφους, μετά από εκδήλωση στο Πολιτιστικό ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ερωτηθείς αν θα παύσει τον Αρχηγό της Αστυνομίας, είπε ότι «όταν έχω κάτι να ανακοινώσω, θα το ανακοινώσω. Δεν κάνω δημόσια δηλώσεις χωρίς να έχω αποφασίσει κάτι. Όταν αποφασίσω κάτι να είστε σίγουροι ότι θα σας ενημερώσω».

Ερωτηθείς αν ζήτησε περαιτέρω διευκρινίσεις, ο Πρόεδρος απάντησε καταφατικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE