Επ’ ανδραγαθία προαγωγή του Αστυφύλακα Πέτρου Ελευθερίου στο βαθμό του Λοχία – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Επ’ ανδραγαθία προαγωγή του Αστυφύλακα Πέτρου Ελευθερίου στο βαθμό του Λοχία – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Μετά από έγκριση της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, ο Αρχηγός Αστυνομίας προέβη στην επ’ ανδραγαθία προαγωγή του Αστυφύλακα 2696 Πέτρου Ελευθερίου, στο βαθμό του Λοχία, με ισχύ από σήμερα 04 Οκτωβρίου, 2023.

Επιπρόσθετα, ο Αρχηγός Αστυνομίας αποφάσισε την απονομή Μεταλλίου Ανδραγαθίας.

Ο Πέτρος Ελευθερίου, έχασε τη ζωή του σε τροχαία σύγκρουση που σημειώθηκε το βράδυ της 22ας Σεπτεμβρίου, 2023, ενώ βρισκόταν εν ώρα καθήκοντος.

Ο Πέτρος εντάχθηκε στις τάξεις της Αστυνομίας Κύπρου στις 2 Οκτωβρίου, 1998. Υπηρέτησε σε διάφορα πόστα της Αστυνομίας με τελευταίο τον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE