Άνδρας κατήγγειλε την κοπέλα που βγήκε ραντεβού: Αρνήθηκε να πληρώσει το ποσό που της αντιστοιχούσε στο λογαριασμό

Άνδρας κατήγγειλε την κοπέλα που βγήκε ραντεβού: Αρνήθηκε να πληρώσει το ποσό που της αντιστοιχούσε στο λογαριασμό

Ο άνδρας πρότεινε να μοιραστούν τα έξοδα εξίσου, μια συνήθης πρακτική στα ραντεβού, αλλά η γυναίκα αρνήθηκε σθεναρά. Υποστήριξε ότι εκείνος είχε παραγγείλει το μεγαλύτερο μέρος του φαγητού και των ποτών, οπότε θα έπρεπε να είναι εκείνος που θα πλήρωνε για όλα.

Ένα ραντεβού στη Μόσχα πήρε μια ασυνήθιστη τροπή, με έναν 28χρονο άνδρα να καταγγέλλει το πρώτο του ραντεβού στην αστυνομία μετά από διαφωνία σχετικά με το μοίρασμα του λογαριασμού. Το περιστατικό προκάλεσε συζήτηση σχετικά με το πανάρχαιο ερώτημα ποιος πρέπει να πληρώνει το λογαριασμό σε ένα πρώτο ραντεβού.

Ο άνδρας είχε γνωρίσει τη γυναίκα στο διαδίκτυο και μετά από εβδομάδες γνωριμίας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αποφάσισαν να συναντηθούν από κοντά. Επέλεξαν μια καφετέρια στη λεωφόρο Mira της Μόσχας για το ραντεβού τους. Αρχικά, όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά, αλλά η κατάσταση πήρε μια τροπή όταν ο σερβιτόρος παρουσίασε τον λογαριασμό. Ο άνδρας πρότεινε να μοιραστούν τα έξοδα εξίσου, μια συνήθης πρακτική στα ραντεβού, αλλά η γυναίκα αρνήθηκε σθεναρά. Υποστήριξε ότι εκείνος είχε παραγγείλει το μεγαλύτερο μέρος του φαγητού και των ποτών, οπότε θα έπρεπε να είναι εκείνος που θα πλήρωνε για όλα.

Μετά από μια έντονη διαφωνία, η γυναίκα έφυγε απότομα από την καφετέρια, αφήνοντας τον άνδρα να αναλάβει ολόκληρο το λογαριασμό, ο οποίος ανήλθε στα 180€. Αντί να αποδεχτεί την κατάσταση, ο άνδρας αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Κατευθύνθηκε κατευθείαν σε ένα αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε μήνυση εναντίον της συνοδού του.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Για διπρόσωπη πολιτική κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κατοχικός ηγέτης. Σε ένα νέο παραλήρημα που φαίνεται ότι συνδέεται με το πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, για την Τουρκία, ο Τατάρ επικαλείται μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος είχε πει ότι έχουμε το κλειδί, έχουμε τη στρατηγική. Ο Τατάρ διερωτήθηκε ποια πόρτα ανοίγει αυτό το κλειδί, σημειώνοντας ότι αυτό το κλειδί ανοίγει την πόρτα όπου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού έχουν τύχει σφετερισμού και συνεχίζεται η άδικη και παράνομη απομόνωση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE