Επιπρόσθετες πτήσεις από Τελ Αβίβ για Λάρνακα και Αθήνα ανακοίνωσε η TUS Airways

Επιπρόσθετες πτήσεις από Τελ Αβίβ για Λάρνακα και Αθήνα ανακοίνωσε η TUS Airways

Επιπρόσθετες πτήσεις από Τελ Αβίβ για Λάρνακα και Αθήνα θα προσφέρει η αεροπορική εταιρεία TUS Airways.

Σε ανάρτηση της εταιρείας στην σελίδα της στο Facebook αναφέρεται ότι «λόγω της συνεχιζόμενης κατάστασης στο Ισραήλ, η ΤUS Airways θα προσφέρει ορισμένες πρόσθετες πτήσεις μεταξύ Τελ Αβίβ - Λάρνακας και Τελ Αβίβ - Αθήνας κατά τις επόμενες ημέρες».

Η αεροπορική εταιρεία σημειώνει ότι «μπορεί να χρειαστεί να επαναπροσδιοριστεί η ώρα πτήσης των επιβατών της τους οποίους καλεί να προβαίνουν σε τακτικούς ελέγχους για επικαιροποιημένες πληροφορίες».

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Χωρίς, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει ακόμη αναπτύξει ουσιαστική επαφή με το σύνολο της υφιστάμενης ηγεσίας της ΕΔΕΚ, η νέα πρόεδρος του κόμματος Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, καλείται μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, να διαχειριστεί μια ιδιαίτερα σύνθετη μεταβατική περίοδο. Μέχρι τον Δεκέμβριο, οπότε είναι προγραμματισμένο το εκλογικό συνέδριο της ΕΔΕΚ, θα πρέπει να έχει δώσει σαφές δείγμα γραφής, για τον τρόπο με τον οποίο προτίθεται να λειτουργήσει το κόμμα, τις πολιτικές της προτεραιότητες και τις αλλαγές που θέλει να προωθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE