Επιπρόσθετες πτήσεις από Τελ Αβίβ για Λάρνακα και Αθήνα ανακοίνωσε η TUS Airways

Επιπρόσθετες πτήσεις από Τελ Αβίβ για Λάρνακα και Αθήνα ανακοίνωσε η TUS Airways

Επιπρόσθετες πτήσεις από Τελ Αβίβ για Λάρνακα και Αθήνα θα προσφέρει η αεροπορική εταιρεία TUS Airways.

Σε ανάρτηση της εταιρείας στην σελίδα της στο Facebook αναφέρεται ότι «λόγω της συνεχιζόμενης κατάστασης στο Ισραήλ, η ΤUS Airways θα προσφέρει ορισμένες πρόσθετες πτήσεις μεταξύ Τελ Αβίβ - Λάρνακας και Τελ Αβίβ - Αθήνας κατά τις επόμενες ημέρες».

Η αεροπορική εταιρεία σημειώνει ότι «μπορεί να χρειαστεί να επαναπροσδιοριστεί η ώρα πτήσης των επιβατών της τους οποίους καλεί να προβαίνουν σε τακτικούς ελέγχους για επικαιροποιημένες πληροφορίες».

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE