ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινά και πρόγραμμα κατ' οίκον εμβολιασμού για Covid-19 και γρίπη το Υπουργείο Υγείας

Ξεκινά και πρόγραμμα κατ' οίκον εμβολιασμού για Covid-19 και γρίπη το Υπουργείο Υγείας

Το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει το κοινό, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, ότι τα εμβόλια για Covid-19 και γρίπη θα χορηγούνται σε κλινήρεις ασθενείς, όπως και στο παρελθόν, μέσω του πρoγράμματος κατ’ οίκον εμβολιασμού, από την υπηρεσία κατ’ οίκον νοσηλείας του ΟΚΥπΥ. Για σκοπούς προγραμματισμού της χορήγησης των εν λόγω εμβολίων, επισυνάπτεται το νέο Έντυπο Αίτησης.

Η υποβολή της αίτησης για κατ’ οίκο εμβολιασμό με τα εμβόλια κατά της νόσου COVID-19 και γρίπης μπορεί να υποβληθεί από τον/την ασθενή ή εκπρόσωπό του/της (οικείο του/της ασθενή/νούς) στις περιπτώσεις που ο/η ίδιος/ια αδυνατεί να το πράξει.

Σημειώνεται ότι στην περίπτωση που ο/η εμβολιαζόμενος/η δεν επιθυμεί να λάβει το εμβόλιο έναντι του covid-19 την ίδια μέρα, τότε ο εμβολιασμός για την γρίπη θα γίνεται από τον προσωπικό τους ιατρό.

Το Έντυπο Αίτησης θα πρέπει να αποσταλεί πλήρως συμπληρωμένο και υπογραμμένο από τον/την αιτητή/τρια και τον/την Προσωπικό/ή Ιατρό, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή δια τηλεομοιοτύπου (φαξ), στο 22771496.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Προειδοποιητική σήμανση στους δρόμους: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε - Πού τοποθετήθηκαν μέχρι σήμερα

Μπορεί o εργοδότης να καθυστερεί την καταβολή του μισθού σε ένα εργοδοτούμενο; - Τι προνοεί ο Νόμος

Έτσι θα χάσουμε τα περιττά κιλά πριν το καλοκαίρι – Τα πέντε χρήσιμα tips -  Τι ισχύει για καρπούζι και παγωτό – Απαντά ειδικός στο «Τ»

Χαμάς: Πατέρας και γιος ομολογούν πως βίασαν Ισραηλινή και μετά την εκτέλεσαν

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Έγινε 87 χρόνων και το γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι

Γιώργος Μαζωνάκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποκάλυψη για τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή τουΠτΔ για Κυπριακό: Στο περίμενε για επάνοδο Ολγκίν - Ενημερώθηκε από Μητσοτάκη για συνάντηση με Ερντογάν

ΠτΔ για Κυπριακό: Στο περίμενε για επάνοδο Ολγκίν - Ενημερώθηκε από Μητσοτάκη για συνάντηση με Ερντογάν

Σε δηλώσεις του μετά τα εγκαίνια έργων στην Πέγεια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο Κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top