ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για τη Νίκαια της Γαλλίας αρχίζει τον Δεκέμβριο πτήσεις η Cyprus Airways

Για τη Νίκαια της Γαλλίας αρχίζει τον Δεκέμβριο πτήσεις η Cyprus Airways

Από τον Δεκέμβριο αρχίζει απευθείας πτήσεις από το αεροδρόμιο Λάρνακας προς την Νίκαια της Γαλλίας, η αεροπορική εταιρεία Cyprus Airways.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας «από τις 12 Δεκεμβρίου οι ταξιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν, με πτήσεις δύο φορές την εβδομάδα, Τρίτη και Πέμπτη, προς την Νίκαια της Γαλλίας. Η προσθήκη αυτή στο δίκτυο της εταιρείας επιβεβαιώνει την δέσμευση της Cyprus Airways να παρέχει στους επιβάτες της πρόσβαση σε μοναδικούς και περιζήτητους προορισμούς».

Ο Paul Sies, Διευθύνων Σύμβουλος της Cyprus Airways, ανέφερε ότι «στην εταιρεία πιστεύουμε ότι το ταξίδι είναι εξίσου σημαντικό με τον προορισμό. Με την ένταξη της Νίκαιας στο δίκτυό μας, υπογραμμίζουμε την αφοσίωσή μας να προσφέρουμε συναρπαστικούς προορισμούς στους πελάτες μας».

Πρόσθεσε ότι «ο υπερσύγχρονος στόλος μας Airbus A220 εξασφαλίζει ότι κάθε ταξίδι με την Cyprus Airways είναι ένα ταξίδι εκλεπτυσμένης άνεσης και μια απόδειξη της αδιάκοπης επιδίωξής μας για καινοτομία και βιωσιμότητα».

Σημειώνεται ότι οι πωλήσεις εισιτηρίων έχουν ήδη ξεκινήσει και οι ταξιδιώτες μπορούν να εξασφαλίσουν τη θέση τους για Νίκαια, από όπου είναι εύκολα προσβάσιμοι οι προορισμοί του Μονακό, της Μασσαλίας και της Γένοβας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι «οι χειμερινοί προορισμοί της Cyprus Airways περιλαμβάνουν την Αθήνα, τη Βηρυτό, το Τελ Αβίβ, το Ερεβάν, το Παρίσι,, το Ντουμπάι, το Μιλάνο-Μαλπένσα, τη Ζυρίχη και τη Νίκαια.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top