Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Πυκνή τροχαία κίνηση στο σημείο

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Πυκνή τροχαία κίνηση στο σημείο

Στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας, με κατεύθυνση τη Λευκωσία, παρά την περιοχή Μονής, όπου διεξάγονται οδικά έργα, λόγω οδικής σύγκρουσης, έχουν κλείσει και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, οι οδηγοί προσεκτικοί, χαμηλές ταχύτητες και αποστάσεις ασφαλείας.

12:30 - Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού - Λευκωσίας, με κατεύθυνση τη Λευκωσία, παρά την περιοχή Μονής, όπου διεξάγονται οδικά έργα, έχει δοθεί στην κυκλοφορία. Στην περιοχή εξακολουθεί να επικρατεί πυκνή τροχαία κίνηση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Η πρόσφατη επίθεση με drone στις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, που όμως ανέδειξε με τον πιο σαφή τρόπο, πόσο άμεσα συνδέεται η ασφάλεια της Κύπρου με την συνολική ασφάλεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τόνισε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE