Με την αύρα του Κόσκελα για νέο ξεκίνημα

Με την αύρα του Κόσκελα για νέο ξεκίνημα

Με μοναδικό στόχο τη νίκη για να κάνει νέα αρχή με τον Τόνι Κόσκελα στον πάγκο της, η ΑΕΛ υποδέχεται σήμερα το απόγευμα (17:00) στο στάδιο «Αλφαμέγα» τον Οθέλλο, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Η Λεμεσιανή ομάδα βρίσκεται σε αγωνιστικό αδιέξοδο, αφού τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές μετράει τέσσερις ήττες και μόλις μία ισοπαλία, με αποτέλεσμα να υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Διαβάστε την συνέχεια στο Themasports 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE