ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΚΕΛ: Στηρίζει την υποψηφιότητα Νίκου Παλιού για τον Δήμο Ανατολικής Πάφου

ΑΚΕΛ: Στηρίζει την υποψηφιότητα Νίκου Παλιού για τον Δήμο Ανατολικής Πάφου

Την στήριξή του στον ανεξάρτητο υποψήφιο Νίκο Παλιό για τη θέση του Δημάρχου του Δήμου Ανατολικής Πάφου, ανακοίνωσε το ΑΚΕΛ.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Το ΑΚΕΛ αφουγκραζόμενο τις ανάγκες της κοινωνίας των πολιτών, με αίσθημα υψηλής ευθύνης, με το βλέμμα στο μέλλον για ένα ανθρώπινο και σύγχρονο Δήμο, με προοδευτικό προσανατολισμό, με έργα και δράσεις προς όφελος των Δημοτών και των αναγκών τους, ολοκλήρωσε τις διαδικασίες όπως προβλέπονται από το καταστατικό και τους κανονισμούς λειτουργίας του και αποφάσισε να στηρίξει τον Ανεξάρτητο Υποψήφιο Νίκο Παλιό για τη θέση του Δημάρχου του νέου Δήμου Ανατολικής Πάφου.

Η απόφαση για στήριξη της Υποψηφιότητας Νίκου Παλιού λήφθηκε ομόφωνα, σε κοινή συνέλευση των μελών του ΑΚΕΛ απ’ όλες τις κομματικές ομάδες των Διαμερισμάτων Γεροσκήπου, Κονιών, Τίμης, Αγίας Μαρινούδας και Αχέλειας, που αποτελούν τον νέο Δήμο Ανατολικής Πάφου.

Ο Νίκος Παλιός αποτελεί ένα πρόσωπο καταξιωμένο στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Συνέδεσε το όνομά του με την ανάπτυξη του πολιτισμού στη Γεροσκήπου, ως Λειτουργός του Δήμου, την αναβάθμιση των εκπαιδευτηρίων της πόλης μας, ως Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Γεροσκήπου, και, βεβαίως, ήταν στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τη δημιουργία του Δήμου Ανατολικής Πάφου.

Η υποψηφιότητά του Νίκου Παλιού για τη δημαρχία του νέου Δήμου είναι μια υποψηφιότητα ελπίδας και προοπτικής για τον τόπο. Είναι επιλογή ήθους και εντιμότητας. Έχει τις δυνάμεις και τις γνώσεις που απαιτεί η σημερινή εποχή, την ικανότητα και την αποφασιστικότητα για τη δημιουργία ενός Δήμου σύγχρονου, διεκδικητικού, πρωτοπόρου.

Η δραστήρια, πολύπλευρη και σημαντική προσφορά του στα κοινά, η ενεργός συμμετοχή του στη δημόσια ζωή του τόπου, σε συνδυασμό με την εργατικότητα, τη μεθοδικότητα και την αποτελεσματικότητά του, απ’ όποια υπεύθυνη θέση υπηρέτησε μέχρι σήμερα, αποτελούν εχέγγυο για μια πετυχημένη αρχή για τον νέο Δήμο Ανατολικής Πάφου.

Όλα τα πιο πάνω, σε συνδυασμό με το προοδευτικό και εκσυγχρονιστικό προεκλογικό πρόγραμμα του Ανεξάρτητου Υποψήφιου Δημάρχου Νίκου Παλιού, καθιστούν την επιλογή του ως την πλέον κατάλληλη για τη θέση του Δημάρχου Ανατολικής Πάφου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Φρικτό έγκλημα στην Αμφιλοχία: 43χρονος σκότωσε τη γυναίκα του με κυνηγετικό όπλο

Υπόθεση Metamax: Υπό κράτηση ο 48χρονος ύποπτος - Εξακολουθεί να καταζητείται 63χρονος

Είναι υποχρεωτική η εκπαίδευση στην Κύπρο; Οι αλλαγές που έρχονται και οι ποινές που ορίζει η νομοθεσία

Εδώ θα βρεις το χάρτη με όλα τα σημεία με σταθερές κάμερες στην Κύπρο - Λεπτομέρειες

Συνεχάρη τον Φειδία για την εκλογή του ο Έλον Μάσκ «Συγχαρητήρια» - Δείτε βίντεο

Ημικρανία με αύρα: Καινοτόμος έρευνα εντοπίζει πρωτεΐνες που οδηγούν σε υποσχόμενες θεραπείεςΥπ. Υγείας: Ζήτησε πρωτοβουλίες και πιέσεις σε Τουρκία από ΕΕ - διεθνή κοινότητα για Κυπριακό

Υπ. Υγείας: Ζήτησε πρωτοβουλίες και πιέσεις σε Τουρκία από ΕΕ - διεθνή κοινότητα για Κυπριακό

Καλούμε την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη διεθνή κοινότητα, ν’ αναλάβουν πρωτοβουλίες ώστε η Κύπρος να πάψει να αποτελεί το μοναδικό ευρωπαϊκό κράτος που τελεί υπό καθεστώς κατοχής, είπε ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Δαμιανός την Παρασκευή σε ομιλία του σε αντικατοχική εκδήλωση της Πολιτιστικής Κίνησης Ξυλοτύμπου για τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top