LIFESTYLE

Μαντόνα: Η εξομολόγηση για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχα - «Είναι θαύμα που ζω»

Μαντόνα: Η εξομολόγηση για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχα - «Είναι θαύμα που ζω»

Σε εξομολόγηση από σκηνής για την περιπέτεια με την υγεία της που αντιμετώπισε πριν από μερικούς μήνες με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην εντατική προχώρησε η Μαντόνα.

«Πριν από τέσσερις μήνες ήμουν αναίσθητη σε ένα νοσοκομείο και η σκέψη ήταν ότι μπορεί να μην τα καταφέρω. Οπότε είναι ένα γ@@@μενο θαύμα που είμαι εδώ τώρα» είπε στη συναυλία της στην Αντβέρπη η Μαντόνα.

Όπως είπε αυτή που τη «φρόντισε» ήταν η μητέρα της, η οποία πέθανε από καρκίνο του στήθους σε ηλικία 30 ετών. «Η μητέρα μου, Θεός σχωρέστην, πρέπει να με πρόσεχε» είπε σχεδόν κλαμμένη η βασίλισσα της ποπ.

 

«Πόσο μόνη θα έπρεπε να ένιωθε στο κρεβάτι ενός νοσοκμοείου γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να ζήσει» πρόσθεσε η Μαντόνα.

«Μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία. Οπότε είμαι ευγνώμων γι' αυτό» πρόσθεσε στην εξομολόγησή της.

Η διάσημη τραγουδίστρια παραδέχθηκε, επίσης, ότι δεν έχει επανέλθει στο 100%: «Πρέπει να σας πω ότι δεν νιώθω πολύ καλά τώρα αλλά δεν παραπονιέμαι γιατί είμαι ζωντανή. Ευτυχώς έχω τα παιδιά μου και όλους εσάς, την αγάπη και τη στήριξή σας και το εκτιμώ πραγματικά».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top