Θανατηφόρο με ποδηλάτη: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 38χρονος Παναγιώτης - Στο ΓΝ Λευκωσίας μεταφέρθηκε ο μοτοσικλετιστής

Θανατηφόρο με ποδηλάτη: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 38χρονος Παναγιώτης - Στο ΓΝ Λευκωσίας μεταφέρθηκε ο μοτοσικλετιστής

Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην Πάφο, έχασε τη ζωή του ο Παναγιώτης Σάββα, 38 ετών, τέως κάτοικος επαρχίας Πάφου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Θανατηφόρο το τροχαίο με ποδηλάτη και μοτοσικλετιστή – Συγκρούστηκαν μεταξύ τους στην Πάφο

Η θανατηφόρα οδική σύγκρουση, συνέβη γύρω στις έξι το απόγευμα, όταν μοτοσικλέτα που οδηγούσε 35χρονος στον κύριο δρόμο Πόλης Χρυσοχούς – Πωμού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, σε κάποιο σημείο του δρόμου, συγκρούστηκε με το ποδήλατο που οδηγούσε ο Σάββα.

Συνεπεία του δυστυχήματος ήταν ο σοβαρός τραυματισμός και των δύο οδηγών.

Ο 38χρονος ποδηλάτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο 35χρονος μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται ως σοβαρή.

Η Τροχαία Πάφου σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς συνεχίζουν τις εξετάσεις.

* Κεντρική φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στον ΟΗΕ όλα τα βλέμματα -  Όσα πρέπει να ξέρετε για τη Γενική Συνέλευση - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Στον ΟΗΕ όλα τα βλέμματα - Όσα πρέπει να ξέρετε για τη Γενική Συνέλευση - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Σήμερα, Τρίτη (23/9), ξεκινά στη Νέα Υόρκη η 80η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Περισσότεροι από 140 παγκόσμιοι ηγέτες, πρόκειται να βρεθούν στο ίδιο τραπέζι, σε μια συγκυρία όπου τα πιο κρίσιμα διεθνή ζητήματα απαιτούν απαντήσεις και δράση.

BEST OF TOTHEMAONLINE