Τα δύο ντέρμπι που θα... δώσει εξετάσεις το δίδυμο Ντομίνγκες-Σα Πίντο

Τα δύο ντέρμπι που θα... δώσει εξετάσεις το δίδυμο Ντομίνγκες-Σα Πίντο

Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε χθες την Καρμιώτισσα με 1-2 και έκανε το 4/4 στο πρωτάθλημα με τον βοηθό προπονητή Χοσέ Ντομίνγκες στον πάγκο και τον προπονητή Ρικάρντο Σα Πίντο στην εξέδρα!

Συγκεκριμένα, οι «γαλαζοκίτρινοι» κέρδισαν τους Εθνικό Άχνας, Οθέλλο Αθηαίνου, Νέα Σαλαμίνα και Καρμιώτισσα, πετυχαίνοντας μία άνετη νίκη με 5-1 και τρεις νίκες με ένα τέρμα διαφορά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE