Τα δύο ντέρμπι που θα... δώσει εξετάσεις το δίδυμο Ντομίνγκες-Σα Πίντο

Τα δύο ντέρμπι που θα... δώσει εξετάσεις το δίδυμο Ντομίνγκες-Σα Πίντο

Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε χθες την Καρμιώτισσα με 1-2 και έκανε το 4/4 στο πρωτάθλημα με τον βοηθό προπονητή Χοσέ Ντομίνγκες στον πάγκο και τον προπονητή Ρικάρντο Σα Πίντο στην εξέδρα!

Συγκεκριμένα, οι «γαλαζοκίτρινοι» κέρδισαν τους Εθνικό Άχνας, Οθέλλο Αθηαίνου, Νέα Σαλαμίνα και Καρμιώτισσα, πετυχαίνοντας μία άνετη νίκη με 5-1 και τρεις νίκες με ένα τέρμα διαφορά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE