LIKE ONLINE

Ηνωμένο Βασίλειο: Ακτιβιστής υπέρ της Παλαιστίνης απελευθέρωσε δεκάδες ποντίκια σε κατάστημα McDonald’s - Δείτε βίντεο

Ηνωμένο Βασίλειο: Ακτιβιστής υπέρ της Παλαιστίνης απελευθέρωσε δεκάδες ποντίκια σε κατάστημα McDonald’s - Δείτε βίντεο

Σε μια πρωτοφανή ένδειξη διαμαρτυρίας, για τα όσα διαδραματίζονται στη Λωρίδα της Γάζας, προέβη ένας ακτιβιστής υπέρ των Παλαιστινίων στο Ηνωμένο Βασίλειο και συγκεκριμένα στο Μπέρμινγχαμ.

Όπως θα δείτε στο σχετικό βίντεο, ο άντρας απελευθέρωσε δεκάδες ποντίκια, βαμμένα με τα χρώματα της παλαιστινιακής σημαίας, μέσα σε ένα κατάστημα McDonald’s γεμάτο πελάτες, προκαλώντας πανικό.

Ο άνδρας, που φορούσε μια παλαιστινιακή σημαία στο κεφάλι του, ανοίγει το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του και αρπάζει το τεράστιο κουτί με τα τρωκτικά, πριν μπει στο φαστφουντάδικο και ελευθερώνει τα ποντίκια στο πάτωμα, ενώ δύο γυναίκες τρέχουν μακριά έντρομες.

Ο ακτιβιστής ακούγεται να φωνάζει επανειλημμένα «Free f**ing Palestine» καθώς επιστρέφει στο αυτοκίνητο του και φεύγει από το σημείο.

Δείτε το βίντεο:

Στο τέλος του βίντεο, ο ακτιβιστής καλεί σε μποϊκοτάζ των McDonald‘s, των Starbucks και της Disney επειδή φέρεται ότι υποστηρίζουν το Ισραήλ.

Τα McDonald’s επιβεβαίωσαν το περιστατικό και δήλωσαν πως το κατάστημα έχει απολυμανθεί πλήρως μετά την απομάκρυνση των τρωκτικών.

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε: «Γνωρίζουμε για ένα περιστατικό στο εστιατόριο Star City του Μπέρμιγχαμ σήμερα το βράδυ, όπου ένα μέλος του κοινού απελευθέρωσε έναν αριθμό ποντικιών. Μετά την απομάκρυνση των τρωκτικών, το εστιατόριο έχει απολυμανθεί πλήρως και οι συνεργάτες μας για την καταπολέμηση των παρασίτων έχουν κληθεί να διενεργήσουν πλήρη επιθεώρηση».

Το βίντεο έρχεται λίγες ημέρες μετά από μια άλλη διαμαρτυρία υπέρ της Παλαιστίνης έξω από κατάστημα McDonald‘s στο Μπρίστολ, όπου οι υποστηρικτές φώναζαν «μποϊκοτάρετε τα McDonald‘s», αφού κατηγόρησαν την αλυσίδα fast food ότι «σκοτώνει αθώους ανθρώπους».

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top