«Σε σοβαρή κατάσταση ο οπαδός της ΑΕΚ» - Σύσκεψη με πολιτικό μηχανικό για την καταπακτή του ΓΣΠ

«Σε σοβαρή κατάσταση ο οπαδός της ΑΕΚ» - Σύσκεψη με πολιτικό μηχανικό για την καταπακτή του ΓΣΠ

Ο Γενικός Διευθυντής του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM με αφορμή το περιστατικό με τον σοβαρό τραυματισμού οπαδού της ΑΕΚ στην καταπακτή.

Στον πρόσφατο αγώνα Ομόνοια-ΑΕΚ ένας οπαδός των φιλοξενούμενων έπεσε στην καταπακτή του ΓΣΠ και νοσηλεύεται στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση. Για το ζήτημα αυτό μίλησε ο κ. Κωνσταντινίδης, αναφέροντας ότι γίνονται σκέψεις για να μειωθεί ο κίνδυνος τραυματισμού.

Διαβάστε την συνέχεια στο Themasports 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE