Προβάδισμα της Ν.Δ. με 0,6% σε δημοσκόπηση της Metron Analysis

Προβάδισμα της Ν.Δ. με 0,6% σε δημοσκόπηση της Metron Analysis

Οριακό προβάδισμα 0,6% της Νέας Δημοκρατίας έναντι τουΣΥΡΙΖΑ, στην πρόθεση και την εκτίμηση ψήφου, καταγράφεται σε μέτρηση της Metron Analysis, που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Στην πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 24%, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί με 23,4%. Τρίτο εμφανίζεται το ΚΚΕ με 5,2%, η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει 5,1% και το Ποτάμι 4,8%.

Ακολουθούν ΠΑΣΟΚ και Ένωση Κεντρώων με ποσοστό 4%, η Λαϊκή Ενότητα εμφανίζεται να συγκεντρώνει 3,4%, ενώ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες φαίνεται να μένουν εκτός Βουλής με ποσοστό 2%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει το 11,3%.

Σε ό,τι αφορά την εκτίμηση ψήφου, σύμφωνα με την Metron Analysis, η Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται να συγκεντρώνει ποσοστό 30,4%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 29,6%. ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή ακολουθούν με 6,5%, το Ποτάμι με 6%, η Ένωση Κεντρώων με 5,1%, το ΠΑΣΟΚ με 5%, η Λαϊκή Ενότητα με 4,3% και οιΑΝΕΛ με ποσοστό 2,6%.

Πηγή naftemporiki.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE