Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
ΕΛΛΑΔΑ

Προβάδισμα της Ν.Δ. με 0,6% σε δημοσκόπηση της Metron Analysis

Προβάδισμα της Ν.Δ. με 0,6% σε δημοσκόπηση της Metron Analysis

Οριακό προβάδισμα 0,6% της Νέας Δημοκρατίας έναντι τουΣΥΡΙΖΑ, στην πρόθεση και την εκτίμηση ψήφου, καταγράφεται σε μέτρηση της Metron Analysis, που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Στην πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 24%, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί με 23,4%. Τρίτο εμφανίζεται το ΚΚΕ με 5,2%, η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει 5,1% και το Ποτάμι 4,8%.

Ακολουθούν ΠΑΣΟΚ και Ένωση Κεντρώων με ποσοστό 4%, η Λαϊκή Ενότητα εμφανίζεται να συγκεντρώνει 3,4%, ενώ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες φαίνεται να μένουν εκτός Βουλής με ποσοστό 2%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει το 11,3%.

Σε ό,τι αφορά την εκτίμηση ψήφου, σύμφωνα με την Metron Analysis, η Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται να συγκεντρώνει ποσοστό 30,4%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 29,6%. ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή ακολουθούν με 6,5%, το Ποτάμι με 6%, η Ένωση Κεντρώων με 5,1%, το ΠΑΣΟΚ με 5%, η Λαϊκή Ενότητα με 4,3% και οιΑΝΕΛ με ποσοστό 2,6%.

Πηγή naftemporiki.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Από την Πολωνία το δεύτερο θύμα του διπλού θανατηφόρου - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Λεωφορείο συγκρούστηκε με δύο μικρά οχήματα – Με μικροτραυματισμούς επιβάτες στο νοσοκομείο – Φωτογραφία από το σημείο

Δημοσία δαπάνη η κηδεία του Ξενοφώντα Καλλή - «Ένας ακούραστος αγωνιστής» δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Τουρκία: Τρομακτικό βίντεο από τροχαίο με λεωφορείο - Οι επιβάτες εκτοξεύτηκαν στον αέρα - 5 τραυματίες

Απίστευτο και όμως αληθινό: Δημοτική σύμβουλος στη Λάρνακα και ηθοποιός έγινε Barbie – Φωτογραφία



Απόπειρα φόνου στην Πάφο: Είχαν συναντηθεί και πάλι τυχαία σε νυχτερινό κέντρο και διαπληκτίστηκαν θύμα και δράστης

Απόπειρα φόνου στην Πάφο: Είχαν συναντηθεί και πάλι τυχαία σε νυχτερινό κέντρο και διαπληκτίστηκαν θύμα και δράστης

Υπόθεση απόπειρας φόνου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, καθώς και εκρηκτικών υλών, με φερόμενο ως δράστη 34χρονο κάτοικο χωριού της επαρχίας Πάφου και θύμα 31χρονο κάτοικο επίσης χωριού της επαρχίας Πάφου διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου. Ο ύποπτος για την απόπειρα φόνου, όπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου και Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλης Νικολάου, συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και το πρωί της Κυριακής παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top