Προβάδισμα της Ν.Δ. με 0,6% σε δημοσκόπηση της Metron Analysis

Προβάδισμα της Ν.Δ. με 0,6% σε δημοσκόπηση της Metron Analysis

Οριακό προβάδισμα 0,6% της Νέας Δημοκρατίας έναντι τουΣΥΡΙΖΑ, στην πρόθεση και την εκτίμηση ψήφου, καταγράφεται σε μέτρηση της Metron Analysis, που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Στην πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 24%, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί με 23,4%. Τρίτο εμφανίζεται το ΚΚΕ με 5,2%, η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει 5,1% και το Ποτάμι 4,8%.

Ακολουθούν ΠΑΣΟΚ και Ένωση Κεντρώων με ποσοστό 4%, η Λαϊκή Ενότητα εμφανίζεται να συγκεντρώνει 3,4%, ενώ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες φαίνεται να μένουν εκτός Βουλής με ποσοστό 2%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει το 11,3%.

Σε ό,τι αφορά την εκτίμηση ψήφου, σύμφωνα με την Metron Analysis, η Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται να συγκεντρώνει ποσοστό 30,4%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 29,6%. ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή ακολουθούν με 6,5%, το Ποτάμι με 6%, η Ένωση Κεντρώων με 5,1%, το ΠΑΣΟΚ με 5%, η Λαϊκή Ενότητα με 4,3% και οιΑΝΕΛ με ποσοστό 2,6%.

Πηγή naftemporiki.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE