Προσευχή στη Λεμεσό για τους ομήρους της Χαμάς από εβραϊκή κοινότητα

Προσευχή στη Λεμεσό για τους ομήρους της Χαμάς από εβραϊκή κοινότητα

Εκδήλωση προσευχής για επιστροφή των Ισραηλινών ομήρων που εξακολουθούν να κρατούνται από τη Χαμάς, διοργανώνει στο Μόλο Λεμεσού την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, στις 15:00 η εβραϊκή κοινότητα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εβραϊκής κοινότητας Κύπρου, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στην οποία θα συμμετέχει ο Αρχιραββίνος Κύπρου, θα πραγματοποιηθεί ένα αφιέρωμα προς τιμήν των ομήρων, με τη συνεργασία των Οργανώσεων StandWithUs και BringThemBackHomeNOW.

Σημειώνεται ότι στην εκδήλωση θα τηρηθούν μέτρα ασφαλείας από την Αστυνομία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE