ΕΛΛΑΔΑ

«Πεθαίνει το μωρό» - Η συγκλονιστική μαρτυρία του οδηγού ταξί που μετέφερε βρέφος που παρασύρθηκε και σκοτώθηκε στον Βόλο

«Πεθαίνει το μωρό» - Η συγκλονιστική μαρτυρία του οδηγού ταξί που μετέφερε βρέφος που παρασύρθηκε και σκοτώθηκε στον Βόλο

Στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί θα οδηγηθεί σήμερα ο 33χρονος οδηγός μηχανής, ο οποίος το Σάββατο το βράδυ παρέσυρε τον παππού που κρατούσε στα χέρια του το μόλις 4 μηνών εγγόνι του στον Βόλο με αποτέλεσμα το βρέφος να πέσει στο οδόστρωμα και να σκοτωθεί.

Ο ανακριτής πέραν της απολογίας του 33χρονου, θα εξετάσει και το υλικό από τις κάμερες, μια από τις οποίες κατέγραψε τη στιγμή της παράσυρσης του παππού και του βρέφους.

Η αστυνομία έχει ζητήσει υλικό από κάμερες από την είσοδο της οδού Ιάσονος, μέχρι και το σημείο του τροχαίου στην συμβολή με την οδό Αντωνοπούλου προκειμένου να ελεγχθεί η οδηγική συμπεριφορά του 33χρονου πριν παρασύρει με την μηχανή του τον παππού που κρατούσε στα χέρια του το μωρό.

«Πεθαίνει το μωρό»

Εντωμεταξύ στον ΑΝΤ1 μίλησε ο οδηγός ταξί τον οποίο σταμάτησε η γιαγιά του βρέφους προκειμένου να τους μεταφέρει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο νοσοκομείο Βόλου.

«Στο σημείο υπήρχε πολύς κόσμος μαζεμένος, ένας άνθρωπος χτυπημένος ένα μηχανάκι πιο πέρα στραπατσαρισμένο... Φτάνοντας στο σημείο με σταμάτησε ο κόσμος από δεξιά, "πεθαίνει το μωρό πεθαίνει το μωρό", βγήκε από το παρακείμενο σουβλατζίδικο μία κυρία σε έξαλλη κατάσταση με ένα μωράκι με φανερά σημάδια άπνοιας μελανιασμένο», είπε αρχικά ο κ. Δρόσος Εξαμιλιώτης.

Σύμφωνα με τον ίδιο «ήταν σε έξαλλη κατάσταση αλλόφρων η κυρία προσπάθησα να την ηρεμήσω προσπάθησα να πάω όσο γινόταν πιο γρήγορα στα επείγοντα που δεν ήταν πολύ μακριά δηλαδή ο χρόνος άφιξης τα επείγοντα ήταν ένα λεπτό ενάμιση γύρω στο χιλιόμετρο οι οδηγοί ήταν πολύ συνεργάσιμοι ευαισθητοποιήθηκαν οι περισσότεροι μου άνοιξαν δρόμο έδωσα κάποιες οδηγίες στην κυρία η οποία δεν ήταν σε κατάσταση να σκεφτεί λογικά πώς θα πάει στα επείγοντα έφτασα φώναξα τους τραυματιοφορείς».

Τι ισχυρίζεται ο 33χρονος

Από την πλευρά του ο 33χρονος φέρεται να έχει πει σε δικούς του ανθρώπους ότι «δεν έτρεχα, πήγαινα κανονικά όπως όλοι στον δρόμο» .

«Εκείνος πετάχτηκε, του κόρναρα γιατί ήταν στη μέση και σάστισε» φέρεται να είπε στα συγγενικά του πρόσωπα για τον 53χρονο παππού του βρέφους, όπως μεταδίδει το gegonota.news.

Φιλικό πρόσωπο του 33χρονου μιλώντας στο τοπικό μέσο είπε πως ο οδηγός δεν είναι σε θέση να μιλήσει καθώς δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί και να διαχειριστεί την κατάσταση.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την ιατροδικαστή Χρυσαυγή Κούση που εξέτασε τη σορό του 4 μηνών βρέφους, το παιδί είχε βαριά κάκωση κεφαλής, συμβατή με πτώση εξ ύψους και πρόσκρουση της κεφαλής επί του οδοστρώματος με μόνο ένα σημάδι στο πρόσωπό του.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top