Ο 27χρονος Πάρης δίνει τη δική του μάχη και χρειάζεται τη βοήθεια μας για συμβατό δότη - Πληροφορίες

Ο 27χρονος Πάρης δίνει τη δική του μάχη και χρειάζεται τη βοήθεια μας για συμβατό δότη - Πληροφορίες

Την δική του μάχη δίνει ο 27χρονος Πάρης Αχιλλέως. Φίλοι και συγγενείς ζουν με την αγωνία εξεύρεσης συμβατού δότη μυελού των οστών.

Στις 18 Νοεμβρίου 2023 θα διεξαχθεί δειγματοληψία στην εκκλησία Αγίου Γεωργίου Χαβούζας στη Λεμεσό από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν με αναρτήσεις για την δειγματοληψία, ενώνοντας τις δυνάμεις τους ώστε να βρεθεί συμβατός δότης για τον 27χρονο Πάρη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE