Αμβούργο: Μαθητές πιθανότατα οι δράστες της εισβολής σε σχολείο

Αμβούργο: Μαθητές πιθανότατα οι δράστες της εισβολής σε σχολείο

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές του Αμβούργου για δύο ενόπλους που κλείστηκαν σε αίθουσα διδασκαλίας στο περιφερειακό σχολείο Μπλανκενέζε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα BILD, οι δράστες της εισβολής είναι δύο μαθητές, ηλικίας μεταξύ 12 και 16 ετών. Νωρίτερα είχε μεταδοθεί ότι τουλάχιστον ο ένας κρατούσε πιστόλι και απείλησε με αυτό μία από τις δασκάλες.

Οι ειδικές δυνάμεις έφτασαν γρήγορα στο σημείο και η αστυνομία με πολυβόλα περικύκλωσε το κτίριο. Οι αστυνομικοί βρίσκονται πλέον μέσα και αναζητούν τους δύο ύποπτους δράστες. Το πρακτορείο ειδήσεων DPA μετέδωσε ότι οι δυο τους τράπηκαν σε φυγή, αλλά το πού βρίσκονταν ήταν άγνωστο.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης συνόδευσαν τους πρώτους μαθητές έξω από το σχολείο, ανακοίνωσε η αστυνομία. Μεταφέρθηκαν σε στρατώνες από όπου αναμένεται να τους παραλάβουν οι γονείς και συγγενείς τους.

Οι δρόμοι γύρω από το σχολείο είναι αποκλεισμένοι με ελικόπτερα της αστυνομίας να κάνουν κύκλους πάνω από το σχολείο καθώς οι αστυνομικοί αναζητούν τους δράστες.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE