Συναγερμός σε σχολείο στο Αμβούργο - Αναφορές για δύο ένοπλους μέσα σε τάξη

Συναγερμός σε σχολείο στο Αμβούργο - Αναφορές για δύο ένοπλους μέσα σε τάξη

Η αστυνομία του Αμβούργου ελέγχει πληροφορίες για περιστατικό με όπλα σε σχολείο του προαστίου Μπλανκενέζε, στη δυτική πλευρά της γερμανικής μεγαλούπολης.

Σύμφωνα με τη Bild, δύο άνδρες έχουν ταμπουρωθεί μέσα σε μια αίθουσα διδασκαλίας, ενώ τουλάχιστον ο ένας φέρει όπλο.

 
Στο σημείο έχουν φτάσει περιπολικά από όλο το Αμβούργο, ενώ ειδικές δυνάμεις έχουν ήδη μπει μέσα στους χώρους του σχολείου. Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν οι δύο ύποπτοι είναι μαθητές του σχολείου ή εξωσχολικοί.
 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE