Καλά νέα για τουρισμό από την British Airways - Τι θα κάνει με δρομολόγιο της προς Λάρνακα

Καλά νέα για τουρισμό από την British Airways - Τι θα κάνει με δρομολόγιο της προς Λάρνακα

Ανανεώνει το δρομολόγιο Gatwick - Larnaca η British Airways.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε το υφυπουργείο Τουρισμού η αεροπορική εταιρεία British Airways μετατρέπει τα δρομολόγια Gatwick - Larnaca σε ολόχρονα.

«Η βελτίωση της αεροπορικής σύνδεσης της χώρας μας ειδικά τους χειμερινούς μήνες, αποτελεί προτεραιότητα», σημειώνει το υφυπουργείο Τουρισμού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.