ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Για παραβίαση στρατιωτικής περιοχής κατηγορούνται οι δύο «συλληφθέντες» στα κατεχόμενα

Για παραβίαση στρατιωτικής περιοχής κατηγορούνται οι δύο «συλληφθέντες» στα κατεχόμενα

Για παραβίαση στρατιωτικής περιοχής πρώτου βαθμού και παράνομη είσοδο στο ψευδοκράτος κρατούνται οι άνδρες ηλικίας 42 και 41 ετών και με αρχικά J.A.P. και T.B.B. που «συνελήφθησαν» στα κατεχόμενα κατά την προσπάθειά τους ν’ αναχωρήσουν από το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου στις 3 Νοεμβρίου.

Ανακοίνωση της «αστυνομίας» αναφέρει ότι η παράνομη είσοδος στο ψευδοκράτος διαπιστώθηκε κατά τον έλεγχο στο «αεροδρόμιο». Διαπιστώθηκε, όπως προστίθεται, ότι οι δύο ύποπτοι στις 2 Νοεμβρίου πέρασαν στα κατεχόμενα από σημείο κοντά στο Πέργαμος που είναι στρατιωτική περιοχή πρώτου βαθμού και μπήκαν στην «τδβκ από μη νόμιμη οδό» όπως αναφέρεται το ψευδοκράτος. «Οι δύο ύποπτοι συνεχίζουν να βρίσκονται υπό κράτηση και η έρευνα συνεχίζεται» προστίθεται.

Στο μεταξύ και η ιστοσελίδα της Γενί Ντουζέν αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι οι δυο συλληφθέντες επρόκειτο να φύγουν από το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου με ιδιωτικό τζετ και διερευνάται κατά πόσο έχουν σχέση με τις δολοφονίες των Καλογερόπουλου και Μαυρομιχάλη στις ελεύθερες περιοχές. Η ιστοσελίδα σημειώνει ότι από τις 3 Νοεμβρίου οι δύο ύποπτοι βρίσκονται στις «κεντρικές φυλακές».

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΓΓ του ΑΚΕΛ για Εκλογές: «Μπορώ με βεβαιότητα να σας πω ότι είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα»

ΓΓ του ΑΚΕΛ για Εκλογές: «Μπορώ με βεβαιότητα να σας πω ότι είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα»

Με έκκληση «στις χιλιάδες ψηφοφόρους της Αριστεράς, αλλά και σε κάθε προοδευτικό πολίτη που θέλει αλλαγή πορείας» να συνταχθούν με το ΑΚΕΛ, δύναμη διεκδίκησης στην Κύπρο και την Ευρώπη και «να κάνουμε τη διαφορά για να αλλάξουμε τα πράγματα» ο ΓΓ του κόμματος στην κεντρική παγκύπρια προεκλογική συγκέντρωση δήλωσε ότι για το ΑΚΕΛ η θέση της Κύπρου στην ΕΕ είναι αδιαπραγμάτευτη. «Αλλά οφείλουμε να απαντήσουμε στο καίριο ερώτημα: Ποια Ευρώπη θέλουμε;».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top