Συνομιλίες Ελλάδας-Τουρκίας για ΜΟΕ τη Δευτέρα στην Άγκυρα

Συνομιλίες Ελλάδας-Τουρκίας για ΜΟΕ τη Δευτέρα στην Άγκυρα

Ελληνική αντιπροσωπεία θα μεταβεί στην Άγκυρα, όπου, τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, θα διεξαγάγει συνομιλίες με την αντίστοιχη τουρκική, με θέμα τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) μεταξύ των δύο χωρών, όπως ανακοίνωσε το ελληνικό Υπουργείο Άμυνας.

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο Πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος. Στις αντιπροσωπείες συμμετέχουν ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE