Συνομιλίες Ελλάδας-Τουρκίας για ΜΟΕ τη Δευτέρα στην Άγκυρα

Συνομιλίες Ελλάδας-Τουρκίας για ΜΟΕ τη Δευτέρα στην Άγκυρα

Ελληνική αντιπροσωπεία θα μεταβεί στην Άγκυρα, όπου, τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, θα διεξαγάγει συνομιλίες με την αντίστοιχη τουρκική, με θέμα τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) μεταξύ των δύο χωρών, όπως ανακοίνωσε το ελληνικό Υπουργείο Άμυνας.

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο Πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος. Στις αντιπροσωπείες συμμετέχουν ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συναγερμός στις Κεντρικές Φυλακές: Παρεμβαίνει ο Φυτιρής μετά τον θάνατο κρατουμένου – Eξαγγέλλει σαρωτικές αλλαγές

Συναγερμός στις Κεντρικές Φυλακές: Παρεμβαίνει ο Φυτιρής μετά τον θάνατο κρατουμένου – Eξαγγέλλει σαρωτικές αλλαγές

Άμεσες παρεμβάσεις που αφορούν στην αποσυμφόρηση των Κεντρικών Φυλακών, τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κρατουμένων, καθώς και την αναβάθμιση της επιτήρησης και του ελέγχου εξήγγειλε το Σάββατο ο Yπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Κωνσταντίνος Φυτιρής, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE