LIKE ONLINE

Το πιο δύσκολο 8ωρο: Πωλητής σε μίνι μάρκετ στα 100 μέτρα ύψος

Το πιο δύσκολο 8ωρο: Πωλητής σε μίνι μάρκετ στα 100 μέτρα ύψος

To συγκεκριμένο μίνι μάρκετ δημιουργήθηκε, για να καλύψει τις ανάγκες όσων σκαρφαλώνουν στον Εθνικό Γεωλογικό Πάρκο Shiniuzhai της Κίνας. Καμιά φορά η επιχειρηματικότητα δεν έχει όριο.

Έχουμε δει άλλωστε κατά καιρούς τρομερές ιδέες ανθρώπων που όσο δύσκολες κι αν ήταν οι συνθήκες στην αρχή, εκείνοι κατάφεραν και έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα. Τέτοια παραδείγματα παρακολουθήσαμε και πρόσφατα στο ελληνικό Dragons’ Den.

Κάποιες επιχειρηματικές κινήσεις, βέβαια, δεν έχουν και ύψος ή για την ακρίβεια δεν φοβούνται καθόλου τα ύψη. Μια τέτοια κίνηση αποτελεί το μαγαζί ψιλικών που δημιουργήθηκε στην πλαγιά ενός βουνού στο Εθνικό Γεωλογικό Πάρκο Shiniuzhai στην επαρχία Γιουνάν της Κίνας.

Το κατάστημα, που κρέμεται σε υψόμετρο 100 μέτρων πάνω από τη γη, διευθύνεται από έναν και μόνο ατρόμητο υπάλληλο σε κάθε βάρδια, ο οποίος βρίσκεται εκεί για να καλύψει τις ανάγκες των ορειβατών της περιοχής. Το συγκεκριμένο μίνι-μάρκετ προσφέρει κάθε είδους αναψυκτικά, ποτά και σνακ, τα οποία μπορούν να απολαύσουν οι ορειβάτες, την ώρα που σκαρφαλώνουν στον τεράστιο βράχο του Πάρκου.

«Κάθε νέος εργαζόμενος που έρχεται εδώ, φοβάται αρκετά να το κάνει αυτό στην αρχή, αλλά το συνηθίζεις πολύ γρήγορα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να χρησιμοποιήσεις την τουαλέτα. Είναι εξαντλητικό να πρέπει να ανεβοκατεβαίνεις για να χρησιμοποιήσεις την τουαλέτα, γι' αυτό προσπαθούμε να μην πίνουμε πολύ νερό», δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Για λόγους που είναι κάτι παραπάνω από προφανείς, λοιπόν, το κατάστημα έχει χαρακτηριστεί ως το «πιο άβολο» στον κόσμο και οι εικόνες του έγιναν viral.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τρέχει η Πυροσβεστική: Νέα πυρκαγιά στην Πάφο – Διαχειρίσιμη η φωτιά στην Ανάγια

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

Καταστήματα πώλησης επίπλων: Τι αφορούσε ο έλεγχος, η κυριότερη παραβίαση και τα ποσοστά  

Υστερούν τα δικαιώματα ασθενών στην Κύπρο: Σοκάρουν όσα βιώνουν οι ηλικιωμένοι - «Φωνές» για υποστελεχωμένα τμήματα

Eurovision 2024: Σαρωτικός ο δεύτερος ημιτελικός στο ΡΙΚ - Δείτε τα ποσοστά τηλεθέασης



Κανένα σημάδι αισιοδοξίας για το Κυπριακό - Κάλεσμα Χριστοδουλίδη στην Ευρώπη

Κανένα σημάδι αισιοδοξίας για το Κυπριακό - Κάλεσμα Χριστοδουλίδη στην Ευρώπη

Υψώνει τον «τοίχο» αδιαλλαξίας ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ, αρνούμενος ακόμα και μία άτυπη τριμερή συνάντηση, επιμένοντας σε κυριαρχική ισότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top