Κέρκυρα: Εργάτης καταπλακώθηκε από δέντρο και έχασε τη ζωή του

Κέρκυρα: Εργάτης καταπλακώθηκε από δέντρο και έχασε τη ζωή του

Ένας 45χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του το μεσημέρι του Σαββάτου αφού καταπλακώθηκε από δέντρο στην περιοχή του Απραού στη Βόρεια Κέρκυρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ πρόκειται για αλλοδαπό εργάτη, ο οποίος εκτελούσε εργασίες κλαδέματος σε ιδιωτικό χώρο.

Στο σημείο έφτασε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε νεκρό.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE