ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμαρχος Στροβόλου: Παρουσίασε 16 έργα που ολοκληρώθηκαν ή υλοποιούνται και παρουσίασε το όραμα για το Δήμο μέχρι το 2030

Δήμαρχος Στροβόλου: Παρουσίασε 16 έργα που ολοκληρώθηκαν ή υλοποιούνται και παρουσίασε το όραμα για το Δήμο μέχρι το 2030

Το αναπτυξιακό έργο του Δήμου Στροβόλου παρουσίασε τη Δευτέρα σε διάσκεψη Τύπου ο Δήμαρχος, Ανδρέας Β. Παπαχαραλάμπους και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Σε δελτίο Τύπου του Δήμου αναφέρεται ότι 16 έργα έχουν ολοκληρωθεί ή βρίσκονται σε υλοποίηση και 11 έργα βρίσκονται υπό σχεδιασμό, με ορίζοντα υλοποίησης το 2030.

Ο κ. Παπαχαραλάμπους ανέφερε ότι τέθηκαν ισχυρά θεμέλια για τον Στρόβολο της νέας δεκαετίας από το υφιστάμενο Δημοτικό Συμβούλιο, «το οποίο σχεδίασε όλα όσα χρειάζονται για να μπει σε μια ευρωπαϊκή, πράσινη, αειφόρο και ψηφιακή εποχή ο Δήμος Στροβόλου, αξιοποιώντας το έργο των προηγούμενων Δημοτικών Συμβουλίων, με ορίζοντα το 2030».

Έμφαση δόθηκε στο γεγονός ότι ο Δήμος Στροβόλου, για πρώτη φορά στην ιστορία, του δύναται να διεκδικήσει χρηματοδότηση των έργων του από τα Διαρθρωτικά Ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κάτι για το οποίο ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη και τον νυν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Παράλληλα, έγινε αναφορά στην οικονομική ευρωστία του Δήμου Στροβόλου, η οποία του επιτρέπει να υλοποιήσει το όραμα Στρόβολος 2030.

Παρουσιάστηκαν, επίσης, δράσεις που αφορούν έργα υποδομής, πολεοδομικά, ενεργειακά, έργα για την πράσινη και ψηφιακή μετάβαση, έργα κοινωνικής πολιτικής, έργα για τον πολιτισμό και έργα για τα ζώα. Στα έργα που παρουσιάστηκαν, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, συμπεριλαμβάνονται δράσεις που ενισχύουν την εξυπηρέτηση των δημοτών και προωθούν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στον Στρόβολο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top