ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμαρχος Στροβόλου: Παρουσίασε 16 έργα που ολοκληρώθηκαν ή υλοποιούνται και παρουσίασε το όραμα για το Δήμο μέχρι το 2030

Δήμαρχος Στροβόλου: Παρουσίασε 16 έργα που ολοκληρώθηκαν ή υλοποιούνται και παρουσίασε το όραμα για το Δήμο μέχρι το 2030

Το αναπτυξιακό έργο του Δήμου Στροβόλου παρουσίασε τη Δευτέρα σε διάσκεψη Τύπου ο Δήμαρχος, Ανδρέας Β. Παπαχαραλάμπους και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Σε δελτίο Τύπου του Δήμου αναφέρεται ότι 16 έργα έχουν ολοκληρωθεί ή βρίσκονται σε υλοποίηση και 11 έργα βρίσκονται υπό σχεδιασμό, με ορίζοντα υλοποίησης το 2030.

Ο κ. Παπαχαραλάμπους ανέφερε ότι τέθηκαν ισχυρά θεμέλια για τον Στρόβολο της νέας δεκαετίας από το υφιστάμενο Δημοτικό Συμβούλιο, «το οποίο σχεδίασε όλα όσα χρειάζονται για να μπει σε μια ευρωπαϊκή, πράσινη, αειφόρο και ψηφιακή εποχή ο Δήμος Στροβόλου, αξιοποιώντας το έργο των προηγούμενων Δημοτικών Συμβουλίων, με ορίζοντα το 2030».

Έμφαση δόθηκε στο γεγονός ότι ο Δήμος Στροβόλου, για πρώτη φορά στην ιστορία, του δύναται να διεκδικήσει χρηματοδότηση των έργων του από τα Διαρθρωτικά Ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κάτι για το οποίο ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη και τον νυν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Παράλληλα, έγινε αναφορά στην οικονομική ευρωστία του Δήμου Στροβόλου, η οποία του επιτρέπει να υλοποιήσει το όραμα Στρόβολος 2030.

Παρουσιάστηκαν, επίσης, δράσεις που αφορούν έργα υποδομής, πολεοδομικά, ενεργειακά, έργα για την πράσινη και ψηφιακή μετάβαση, έργα κοινωνικής πολιτικής, έργα για τον πολιτισμό και έργα για τα ζώα. Στα έργα που παρουσιάστηκαν, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, συμπεριλαμβάνονται δράσεις που ενισχύουν την εξυπηρέτηση των δημοτών και προωθούν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στον Στρόβολο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top