Έντονες βροχοπτώσεις: Εγκλωβίστηκαν πρόσωπα σε πατάρι στο Γέρι – Κλήθηκε ασθενοφόρο

Έντονες βροχοπτώσεις: Εγκλωβίστηκαν πρόσωπα σε πατάρι στο Γέρι – Κλήθηκε ασθενοφόρο

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι της Τρίτης, 14 Νοεμβρίου, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε μετά από έντονες βροχοπτόσεις στην Επαρχία Λευκωσίας σε τέσσερα περιστατικά.

Συγκεκριμένα, η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε σε τρεις αντλήσεις ομβρίων υδάτων από υπόγειος χώρους υποστατικών στο Δήμο Ιδαλίου και σε δύο διασώσεις ατόμων κατόπιν εγκλωβισμού τους σε πατάρι πλημμυρισμένου εργοστασίου στην Βιομηχανική Γερίου.

Τα δύο άτομα, σύμφωνα με τον κ. Κεττή, φαίνεται να είναι καλά στην υγεία τους, παρ’ όλα αυτά κλήθηκε ασθενοφόρο για προληπτικούς σκοπούς.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τετράχρονο αγοράκι στο Μακάρειο: Ποιος το βρήκε στο βυθό της πισίνας και που βρισκόταν η μητέρα εκείνη τη στιγμή

Τετράχρονο αγοράκι στο Μακάρειο: Ποιος το βρήκε στο βυθό της πισίνας και που βρισκόταν η μητέρα εκείνη τη στιγμή

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία μεταφέρεται τετράχρονο αγοράκι που εντοπίστηκε από λουόμενη να βρίσκεται στο βυθό της πισίνας, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE