Αυξήθηκαν οι πωλήσεις προς ελεύθερες περιοχές στα πλαίσια κανονισμού πράσινης γραμμής

Αυξήθηκαν οι πωλήσεις προς ελεύθερες περιοχές στα πλαίσια κανονισμού πράσινης γραμμής

Αύξηση 12,9% παρουσίασε ο όγκος των πωλήσεων τουρκοκυπριακών εταιριών προς τις ελεύθερες περιοχές στα πλαίσια του κανονισμού για την πράσινη γραμμή κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους και κυμάνθηκε στα 7 εκατομμύρια 679 χιλιάδες 951,35 ευρώ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Κίμπρις», όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.

Τα πέντε πρώτα προϊόντα που πωλήθηκαν ήταν όπως και πέρυσι τα προκατασκευασμένα κοντέινερ, τα υλικά οικοδομών, τα έπιπλα, τα πλαστικά προϊόντα και τα φρέσκα ψάρια.

Το 26% των προϊόντων που πωλήθηκαν αποτελείται από προκατασκευασμένα κοντέινερ τα οποία απέφεραν έσοδα της τάξης του 1 εκατομμυρίου 994 χιλιάδων 92,50 ευρώ.

Τα προϊόντα που συμπληρώνουν τη λίστα είναι απορρίμματα/ προϊόντα σκραπ, στρώματα, προϊόντα χαρτιού, πατάτες, φρούτα και λαχανικά.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αποκάλυψε ότι η Κύπρος έχει αποστείλει πρόσκληση στον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να συμμετάσχει στο άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στην Κύπρο ή, εναλλακτικά, να εκπροσωπηθεί από τον Υπουργό Εξωτερικών ή τον Υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων σε άτυπες συνεδριάσεις του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων. Ωστόσο, όπως διευκρίνισε ο ίδιος, σε αποκλειστική συνέντευξη στον Νίκο Λούρδα για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, η πρώτη αντίδραση από τουρκικής πλευράς δεν ήταν θετική, χωρίς ωστόσο αυτό να σταματά τις προσπάθειες της Λευκωσίας για θετικές εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE