Καταζητείται ο 41χρονος Αγάπιος - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Καταζητείται ο 41χρονος Αγάπιος - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία άντρα ηλικίας 41 ετών, ο οποίος καταζητείται σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας και τραυματισμού, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Rezvan Balchik (Αγάπιος), ημερομηνία 08/06/1982, τουρκοκυπριακής καταγωγής, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου στο τηλέφωνο 23-803040 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 41χρονος καταζητούμενος ύποπτος φέρεται στις 04 Νοεμβρίου, 2023, στην Αγία Νάπα, να επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον άλλου γνωστού του άντρα, τραυματίζοντας τον στο χέρι, μετά από λογομαχία που οι δύο τους είχαν. Στη συνέχεια φέρεται να έκλεψε χρηματικό ποσό που είχε στην κατοχή του το θύμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE