Ξεκίνησε η παράδοση των ομήρων από τη Χαμάς στον Ερυθρό Σταυρό

Ξεκίνησε η παράδοση των ομήρων από τη Χαμάς στον Ερυθρό Σταυρό

Η Χαμάς ξεκίνησε την παράδοση της πέμπτης ομάδας ομήρων στη Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού στη Γάζα, αναφέρει η Wall Street Journal, που επικαλείται Αιγύπτιους αξιωματούχους.

Νωρίτερα, το Κατάρ, ένας εκ των βασικών διαμεσολαβητών στη συμφωνία για την απελεύθερωση των ομήρων που κρατούνται από τη Χαμάς ανέφερε ότι στη διάρκεια της διήμερης παράτασης της εκεχειρίας, άλλοι 20 όμηροι θα απελευθερωθούν.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών του Κατάρ, Ματζέντ αλ Ανσάρι, στη σημερινή του εβδομαδιαία ενημέρωση, είπε ότι οι τέσσερις πρώτες ημέρες της εκεχειρίας «χρησιμοποιήθηκαν για να αυξηθεί ο αριθμός των ομήρων που αναγνωρίζει η Χαμάς».

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE