Κόντρα στον Άρη για να... διαψεύσει τα προγνωστικά - Η πιθανή ενδεκάδα του Κόσκελα

Κόντρα στον Άρη για να... διαψεύσει τα προγνωστικά - Η πιθανή ενδεκάδα του Κόσκελα

Η ΑΕΛ κοντράρεται απόψε (19:00) στο «Αλφαμέγα» με τον συμπολίτη Άρη στο τελευταίο ματς της 13ης αγωνιστικής και θέλει να κλείσει τον Α΄ γύρο του πρωταθλήματος με μία νίκη που θα της ανεβάσει την ψυχολογία, αλλά και την αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας.

Ρεαλιστικά ομιλούντες, οι «κίτρινοι» είναι το αουτσάιντερ στο τοπικό ντέρμπι με τον πρωταθλητή και ευρωπαίο Άρη, ένας... «τίτλος» που δεν τους αρέσει, αλλά είναι μία πραγματικότητα πλέον, ειδικά μετά την απογοητευτική εικόνα που παρουσίασαν στα περισσότερα παιχνίδια του Α΄ γύρου, που τους αναγκάζουν να κυνηγούν... υπέρβαση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων -  Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων - Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

Η εικόνα που προκύπτει από την τέταρτη μεγάλη δημοσκόπηση του Αlpha για την πρόθεση ψήφου γίνεται ακόμη πιο σύνθετη με την ενσωμάτωση των στοιχείων για τους αναποφάσιστους, την αποχή και τα μικρότερα κόμματα, αποκαλύπτοντας ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα και ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.