ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γράψε-Σβήσε ονομάτων για τις δημαρχιακές εκλογές - Οι "Αντάρτες" στον ΔΗΣΥ

Γράψε-Σβήσε ονομάτων για τις δημαρχιακές εκλογές - Οι "Αντάρτες" στον ΔΗΣΥ

Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες οι επιδιωκόμενες συνεργασίες κομμάτων για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Τις τελευταίες ώρες, στελέχη κομμάτων πραγματοποιούν συναντήσεις για την επίτευξη συνεργασίας.

Στον ΔΗΣΥ συνεδριάζει τη Δευτέρα 11/12 το πολιτικό γραφείο του κόμματος, όπου εκεί αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σκηνικό σε ότι αφορά τις υποψηφιότητες Δημάρχων, Αντιδημάρχων και Περιφερειαρχων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Στη Λάρνακα φαίνεται πως ο ΔΗΣΥ κατεβαίνει με δικό του υποψήφιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός απο τον Χάρη Μίλλα για τη θέση του περιφερειάρχη, ασκούνται έντονες πιέσεις και στον Επαρχιακό Γραμματέα του κόμματος, Θεολόγο Μανώλη ώστε να κατέλθει υποψήφιος για τη θέση του Δημάρχου. Πονοκέφαλος αποτελεί και η έντονη αντίδραση του νυν Δημάρχου Αραδίππου Ευάγγελου Ευαγγελίδη, ο οποίος αναμένεται να εξαγγείλει υποψηφιότητα για τη θέση του περιφερειάρχη, παρά την αντίθεση της ηγεσίας του ΔΗΣΥ. Το σκηνικό πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι την Τρίτη, 12/12

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του Προέδρου του επαρχιακού οργανισμού αυτοδιοίκησης Λάρνακας εξήγγειλε τη Δευτέρα, ο Διευθυντής του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λάρνακας, Άγγελος Χατζηχαραλάμπους επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του Thema Online.

Στην ΕΔΕΚ τα πράγματα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν εντός της εβδομάδας, με το πολιτικό γραφείο του κόμματος να συνεδριάζει την Πέμπτη 14/12 έχοντας ολοκληρωμένη πρόταση για τις συνεργασίες με άλλα κόμματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κόμμα έχει σχεδόν ολοκληρώσει τον καταρτισμό των ψηφοδελτίων σε ότι αφορά ονόματα υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων και μελών Σχολικών Εφορειών σε όλες τις επαρχίες και δεν αποκλείεται να προβεί σε ανακοινώσεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσκόπηση SIGMA: «Θρίλερ» για ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ - Οι επιδόσεις ΠτΔ και Κυβέρνησης - Ποιοι Υπουργοί πέρασαν την… βάση

Δημόσιοι Υπάλληλοι: Έτσι θα βαθμολογούνται – Τα ιεραρχικά επίπεδα και τα κριτήρια αξιολόγησης

Διαρροή υγραερίου: 100 περιστατικά σε 5 χρόνια – 10 συμβουλές για το πως να προσέχουμε

Πότε έρχονται βροχές και σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ σε βάρος της Ρωσίας - Στο στόχαστρο πάνω από 500 οντότητεςΗ εικόνα της Κυβέρνησης ένα χρόνο μετά τις εκλογές - Η εκτίμηση του εκλογικού σώματος για το έργο του Νίκου Χριστοδουλίδη

Η εικόνα της Κυβέρνησης ένα χρόνο μετά τις εκλογές - Η εκτίμηση του εκλογικού σώματος για το έργο του Νίκου Χριστοδουλίδη

Μια εικόνα με πολλά μηνύματα για τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη δίνει η πρώτη δημοσκόπηση του ΣΙΓΜΑ η οποία καταγράφει στην ουσία την απογοήτευση που εκφράζουν οι πολίτες από την παρούσα κυβέρνηση σε ποσοστό 52%.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top