Γράψε-Σβήσε ονομάτων για τις δημαρχιακές εκλογές - Οι "Αντάρτες" στον ΔΗΣΥ

Γράψε-Σβήσε ονομάτων για τις δημαρχιακές εκλογές - Οι "Αντάρτες" στον ΔΗΣΥ

Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες οι επιδιωκόμενες συνεργασίες κομμάτων για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Τις τελευταίες ώρες, στελέχη κομμάτων πραγματοποιούν συναντήσεις για την επίτευξη συνεργασίας.

Στον ΔΗΣΥ συνεδριάζει τη Δευτέρα 11/12 το πολιτικό γραφείο του κόμματος, όπου εκεί αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σκηνικό σε ότι αφορά τις υποψηφιότητες Δημάρχων, Αντιδημάρχων και Περιφερειαρχων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Στη Λάρνακα φαίνεται πως ο ΔΗΣΥ κατεβαίνει με δικό του υποψήφιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός απο τον Χάρη Μίλλα για τη θέση του περιφερειάρχη, ασκούνται έντονες πιέσεις και στον Επαρχιακό Γραμματέα του κόμματος, Θεολόγο Μανώλη ώστε να κατέλθει υποψήφιος για τη θέση του Δημάρχου. Πονοκέφαλος αποτελεί και η έντονη αντίδραση του νυν Δημάρχου Αραδίππου Ευάγγελου Ευαγγελίδη, ο οποίος αναμένεται να εξαγγείλει υποψηφιότητα για τη θέση του περιφερειάρχη, παρά την αντίθεση της ηγεσίας του ΔΗΣΥ. Το σκηνικό πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι την Τρίτη, 12/12

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του Προέδρου του επαρχιακού οργανισμού αυτοδιοίκησης Λάρνακας εξήγγειλε τη Δευτέρα, ο Διευθυντής του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λάρνακας, Άγγελος Χατζηχαραλάμπους επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του Thema Online.

Στην ΕΔΕΚ τα πράγματα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν εντός της εβδομάδας, με το πολιτικό γραφείο του κόμματος να συνεδριάζει την Πέμπτη 14/12 έχοντας ολοκληρωμένη πρόταση για τις συνεργασίες με άλλα κόμματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κόμμα έχει σχεδόν ολοκληρώσει τον καταρτισμό των ψηφοδελτίων σε ότι αφορά ονόματα υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων και μελών Σχολικών Εφορειών σε όλες τις επαρχίες και δεν αποκλείεται να προβεί σε ανακοινώσεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE