LIFESTYLE

Μία από αυτές θα είναι η επόμενη Star Κύπρος! Γνωρίστε τα 21 δροσερά κορίτσια που διεκδικούν το στέμμα

Μία από αυτές θα είναι η επόμενη Star Κύπρος! Γνωρίστε τα 21 δροσερά κορίτσια που διεκδικούν το στέμμα

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των κάστινγκ και την ερχόμενη Κυριακή στις 21:20 θα δούμε το πρώτο live στο Mega. Γνωρίστε τα 21 κορίτσια που διεκδικούν το στέμμα της Σταρ Κύπρος 2015, όπως επίσης και τους άλλους τίτλους που θα δοθούν.

Οι 5 κριτές των auditons επέλεξαν για τη επόμενη φάση των καλλιστείων 21 δροσερά κορίτσια, τα οποία θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να κερδίσουν τις εντυπώσεις, να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται, με στόχο τη διάκριση.

Για πολλά από τα κορίτσια δεν είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζουν την τύχη τους στο διαγωνισμό, γεγονός όμως που δεν προδικάζει κάτι, καθώς και η περσινή Μiss Κύπρος Ραφαέλλα Χαραλάμπους, είχε συμμετάσχει σε καλλιστεία παλαιότερα χωρίς να κερδίσει κάποιο τίτλο

 

Σωτηρία Μουσικού

Η Σωτηρία Μουσικού, είναι 24 ετών και κατάγεται από την Λευκωσία. Είναι απόφοιτη του τμήματος Επιστήμων Αγωγής. Τα ενδιαφέροντα της είναι η γυμναστική και της αρέσει πολύ το shopping therapy. Το μότο της είναι «every moment is special in life».

Αναστασία Αυγουστή 

Η Αναστασία Αυγουστή είναι 22 ετών και κατάγεται από την Λευκωσία. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και είναι πτυχιούχος στον κλάδο  των Επιστημών της Αγωγής στην Δημοτική Εκπαίδευση. Ξεκίνησε Λογιστική τους τελευταίους 6 μήνες. Είναι πρώην πρωταθλήτρια στο Στίβο στο αγώνισμα 100 μέτρων μετ' εμποδίων. Της αρέσει η γυμναστική.

 

Ραφαέλλα Βανέζη

Η Ραφαέλλα Βανέζη είναι 22 χρονών και κατάγεται από την Λευκωσία. Είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Κύπρου στις Τουρκικές και Μεσανατολικές Επιστήμες, ενώ τώρα βρίσκεται στο 2ο έτος του Μεταπτυχιακού της στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Παράλληλα παρακολουθεί μαθήματα στη Ρωσική γλώσσα. Στον ελεύθερο της χρόνο χορεύει, γυμνάζεται και παίζει ποδόσφαιρο.

Γρηγορία Έλληνα     

Η Γρηγορία Έλληνα, γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1998 και μεγάλωσε στην Λευκωσία. Από μικρή της άρεσε το σχέδιο μόδας. Ασχολείται επαγγελματικά με το modeling, έχει λάβει μέρος σε fashion shows και φωτογραφήσεις, ενώ στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με την τέχνη και την κατασκευή κοσμημάτων. Η φράση που την εκφράζει πιο πολύ είναι « Ο μόνος άνθρωπος που πρέπει να ανταγωνίζεσαι καθημερινά, είναι ο εαυτός σου».

Violeta Lorens

 Η Βιολέτα κατοικεί στην Πάφο αλλά κατάγεται από την Θεσσαλονίκη. Μιλάει πέντε γλώσσες. Ασχολείται με το μόντελινγκ τα τελευταία δύο χρόνια. Τα ενδιαφέροντα της είναι το πιάνο, η υποκριτική, η ποδηλασία και η φωνητική. Είναι επικοινωνιακή, δυναμική, συνεργάσιμη, ευαίσθητη και δραστήρια. Υποστηρίζει την φράση «Ο επιμένων και ο τολμών νικά». Αγαπημένα της μοντέλα είναι η Norkys Batista και η Κωνσταντίνα Ευρiπίδου.

Γιάννα Γρηγορίτα 

Η Γιάννα Γρηγορίτα γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1997 και κατοικεί στην Λευκωσία. Τελειώνοντας το λύκειο θα ήθελε να σπουδάσει ακτινολόγος. Της αρέσει να ταξιδεύει, να ψωνίζει και να αφιερώνει αρκετό χρόνο στην  οικογένεια και τους φίλους της. Αγαπημένα της μοντέλα είναι η Adriana Lima και Xenia Deli.

Anna Grajdian

Η Anna Grajdian  κατάγεται από την Μολδαβία και μένει μόνιμα στην Κύπρο. Είναι 19 ετών και ασχολείται επαγγελματικά με το modeling εδώ και 3 χρόνια. Είναι λάτρης της καλής παρέας και καλής μουσικής . Είναι επικοινωνιακή και δεν το κρύβει.

Έλενα Χαραλάμπους

Η Έλενα Χαραλάμπους είναι δεκαεπτά ετών.  Κατάγεται από την Πάφο. Στον ελεύθερο της  χρόνο διαβάζει λογοτεχνικά βιβλία. Λατρεύει το χορό και την γυμναστική. Θέλει να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του διαγωνισμού, αν και είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τον χώρο.

Μαρίνα Κυριάκου

Η Μαρίνα Κυριάκου  κατάγεται από την Λάρνακα και είναι 18 ετών. Σπουδάζει Accounting and Finance σε ιδιωτικό Πανεπιστήμιο και στον ελεύθερο της  χρόνο, της αρέσει να βγαίνει  με την παρέα της, να παρακολουθεί διάφορα fashion shows. Επίσης, ασχολείται και με την ζαχαροπλαστική.

Αθηνά Λοΐζου

Η Αθηνά Λοΐζου είναι  21 ετών. Είναι στο τέταρτο έτος, στον κλάδο Business. Εδώ και λίγο διάστημα ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Της αρέσει το καλό φαγητό και η μουσική.

Άντρη Ηλία

Η Άντρη Ηλία είναι 19 ετών και κατάγεται από την Λάρνακα. Σπουδάζει δασκάλα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Στον ελεύθερο της  χρόνο πηγαίνει για ψώνια με τις φίλες της. Της αρέσει να αφιερώνει χρόνο στην οικογένεια της και στις φίλες της. Παρακολουθεί ποδόσφαιρο και όταν της δίνεται η δυνατότητα πηγαίνει στο γήπεδο  για να παρακολουθήσει την ομάδα της.  Τα τελευταία δύο χρόνια ασχολείται επαγγελματικά  με το mondeling.

Φωτεινή Κυριάκου

Η Φωτεινή Κυριάκου είναι μαθήτρια της δευτέρας τάξης στο Λύκειο Αγίας Φυλάξεως στη Λεμεσό. Τελειώνοντας το σχολείο θα ήθελε να σπουδάσει φυσιοθεραπεία. Δεν έχει ασχοληθεί ποτέ ξανά με το χώρο της μόδας και όνειρό της είναι ν’ αποκτήσει εμπειρίες αλλά και να γνωρίσει ανθρώπους που έχουν γνωρίσει την καταξίωση στο χώρο της μόδας. Λατρεύει τον αθλητισμό, την μουσική, το χορό το διάβασμα και τα ταξίδια.

Hλιανα Γεώργιου

Η Ηλιάνα Γεώργιου  είναι 21 ετών. Μένει στην Λεμεσό και της αρέσει η ιππασία, η ζωγραφική, η μουσική, ο χορός και το mondeling.  Είναι κορίτσι με χιούμορ και θέλει να κάνει τα όνειρα της  πραγματικότητα. 

Μαρία Κώστα

Η Μαρία Κώστα κατάγεται από το χωριό Λύμπια και είναι 23 ετών.Σπούδασε Interior Designer και της αρέσει στον ελεύθερο της χρόνο να δημιουργεί ,να σχεδιάζει και να κατασκευάζει δικά της έργα.

Είναι φιλόζωη και της αρέσει να φροντίζει και να προστατεύει τα ζώα.Γυμνάζεται και στο παρελθόν ασχολήθηκε με το Βόλεϊ.

Είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τον χώρο του modeling και αυτό την ενθουσιάζει.
 

Ειρήνη Μιχαήλ

Η Ειρήνη Μιχαήλ είναι 23 χρονών, γεννήθηκε στην Πάφο και εδώ και δύο χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το modeling. Στόχος της είναι μέσα από το χώρο της μόδας να εξελιχθεί επαγγελματικά αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, διαμορφώνοντας έτσι ένα κατάλληλο προφίλ και χαρακτήρα γι αυτόν το χώρο.  Είναι δυναμικό και γεμάτο θέληση άτομο. Τον ελεύθερο της χρόνο, τον περνάει με την οικογένεια  και τους φίλους της. Βλέπει ταινίες και να πηγαίνει γυμναστήριο.

Ηλιάνα Αντωνίου

Η Ηλιάνα Αντωνίου σπούδασε θέατρο και για τρία χρόνια ασχολήθηκε με το γυναικείο ποδόσφαιρο. Τον τελευταίο χρόνο κάνει φωνητική . Είναι ευχάριστο και δημιουργικό άτομο και πάντα με ένα πλατύ χαμόγελο. Της αρέσει να βοηθάει τους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη. Στόχος της είναι να εργαστεί ως μοντέλο κατά τη διάρκεια των σπουδών της και μετέπειτα.

Μαρίνα Ρηβς

Η Μαρίνα Ρηβς και κατάγεται από την Λευκωσία. Της αρέσει ο χώρος του mοndeling και όταν έχει ελεύθερο χρόνο της αρέσει να κάνει διάφορες δραστηριότητες με αγαπημένα πρόσωπα . Θέλει παρά να γνωρίσει την Kate moss.

Αντωνία Αντωνίου      

   

Η Αντωνία Αντωνίου είναι 18 ετών. Ασχολείται  με την γυμναστική γιατί της αρέσει να περιποιείται το σώμα της και την βοήθα να χαλαρώνει από την ρουτίνα της ημέρας.

Μαλβίνα Ηλία

Η Μαλβίνα Ηλία είναι18 χρονών και σπουδάζει Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Τα ενδιαφέροντα της είναι ο αθλητισμός και ασχολείται με την χειροσφαίριση. Της αρέσει ο χορός. Βάζει ψηλούς στόχους στη ζωή της,  όπως το να είναι καλός άνθρωπος .

Βασιλική Δημητρίου

Η Βασιλική Δημητρίου είναι 22 ετών και κατάγεται από το χωριό Ξυλοτύμπου. Στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με το Kung Fu, το μόντελιγκ και ερασιτεχνικά με το θέατρο και τη μουσική. Έχει λάβει μέρος σε fashion shows και αγαπημένο της μοντέλο είναι η Kate Moss.

Έυα Λοβάκοβα

Η Έυα Λοβάκοβα είναι 18 ετών και κατάγεται από την Βουλγαρία και την Ρωσία. Από τα παιδικά της χρόνια ζει στην Κύπρο. Είναι μαθήτρια και της αρέσει πολύ ο χορός, η γυμναστική και η μουσική. Το όνειρο της είναι να πετύχει στον χώρο του μόντελιγκ.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top