LIFESTYLE

Έγινε μπαμπάς ο ωραίος του «Μπρούσκο»! Τα διδυμάκια χαίρουν άκρας υγείας είπε ο γιατρός

Έγινε μπαμπάς ο ωραίος του «Μπρούσκο»! Τα διδυμάκια χαίρουν άκρας υγείας είπε ο γιατρός

Γεννητούρια στη showbiz και στο… Μπρούσκο!

Τα ευχάριστα νέα λοιπόν, για τη Ρούλα Ρέβη και τον Αποστόλη Τότσικα ήρθαν νωρίς σήμερα το πρωί, με τον ερχομό των παιδιών τους στη ζωή.

«Όλα πήγαν καλά, τα μωρά είναι υγιέστατα, και οι γονείς πανευτυχείς. Ακόμα δεν μπορώ να σας πω σε ποιον μοιάζουν γιατί είναι πολύ μικρά αλλά από όπου κι αν πάρουν θα είναι πανέμορφα», δήλωσε ο γυναικολόγος της φωτογράφου, αποκλειστικά στο Peoplegreece.com.

Λίγες ώρες μετά και αφού η είδηση, άρχισε να μεταδίδεται από όλα τα μέσα ενημέρωσης, η Ρούλα Ρέβη αποφάσισε να ανεβάσει σχετική φωτογραφία στα social media.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Ευχαριστούμε πολύ σήμερα είναι η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής μας» και ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στο Instagram με ένα ροζ και ένα κόκκινο μπαλόνι, για τα δύο αγγελούδια της, που ήρθαν στη ζωή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top