ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Πέφτουν» οι υπογραφές για σύμβαση εξάλειψης διπλής φορολογίας μεταξύ Κύπρου-Γαλλίας

«Πέφτουν» οι υπογραφές για σύμβαση εξάλειψης διπλής φορολογίας μεταξύ Κύπρου-Γαλλίας

Σύμβαση για την Εξάλειψη της Διπλής Φορολογίας αναφορικά με τους φόρους πάνω στο εισόδημα και την πρόληψη της φοροδιαφυγής και φοροαποφυγής θα υπογραφεί μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της γαλλικής Κυβέρνησης, τη Δευτέρα, στη Λευκωσία.

Σε ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών αναφέρεται ότι τη σύμβαση θα υπογράψει εκ μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός και εκ μέρους της γαλλικής Κυβέρνησης, η Πρέσβειρα στην Κύπρο, Σαλίνα Γκρενέ - Καταλάνο.

Η υπογραφή της Σύμβασης θα πραγματοποιηθεί στις 12:15 στο γραφείο συνεδριάσεων του Υπουργού Οικονομικών και θα ακολουθήσουν δηλώσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

«Τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της υγείας εξήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, χαιρετίζοντας εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Δικαιωμάτων των Ασθενών, που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι οι μεταρρυθμίσεις αναμένονται σύντομα, μαζί με σειρά νομοθετημάτων που βρίσκονται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top