«Πέφτουν» οι υπογραφές για σύμβαση εξάλειψης διπλής φορολογίας μεταξύ Κύπρου-Γαλλίας

«Πέφτουν» οι υπογραφές για σύμβαση εξάλειψης διπλής φορολογίας μεταξύ Κύπρου-Γαλλίας

Σύμβαση για την Εξάλειψη της Διπλής Φορολογίας αναφορικά με τους φόρους πάνω στο εισόδημα και την πρόληψη της φοροδιαφυγής και φοροαποφυγής θα υπογραφεί μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της γαλλικής Κυβέρνησης, τη Δευτέρα, στη Λευκωσία.

Σε ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών αναφέρεται ότι τη σύμβαση θα υπογράψει εκ μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός και εκ μέρους της γαλλικής Κυβέρνησης, η Πρέσβειρα στην Κύπρο, Σαλίνα Γκρενέ - Καταλάνο.

Η υπογραφή της Σύμβασης θα πραγματοποιηθεί στις 12:15 στο γραφείο συνεδριάσεων του Υπουργού Οικονομικών και θα ακολουθήσουν δηλώσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE