Σοκαριστική καταγγελία: Κυκλοφορούν πειραγμένη γυμνή φωτογραφία 14χρονης σε σχολείο - «Καμία ανταπόκριση από την διεύθυνση»

Σοκαριστική καταγγελία: Κυκλοφορούν πειραγμένη γυμνή φωτογραφία 14χρονης σε σχολείο - «Καμία ανταπόκριση από την διεύθυνση»

Σε μια σοκαριστική καταγγελία προέβη μητέρα 14χρονης μαθήτριας στην εκπομπή «Μεσημέρι και κάτι».

Συγκεκριμένα, η μητέρα της 14χρονης ανέφερε ότι μαθήτρια έδειχνε φωτογραφία της 14χρονης σε όλο το σχολείο. Η φωτογραφία, όπως καταγγέλλει η μητέρα, πρόκειται για πειραγμένη γυμνή φωτογραφία της κόρης της.

Σύμφωνα με την μητέρα, η διεύθυνση του σχολείου είναι ενήμερη για το περιστατικό, με τον διευθυντή να είχε πει στην 14χρονη ότι ξέρει τον πατέρα της μαθήτριας με την πειραγμένη φωτογραφία και μάλλον είναι ο λόγος που δεν διερευνήθηκε το περιστατικό.

«Δεν έχω καμία ανταπόκριση από το σχολείο», επεσήμανε, ενώ η μητέρα προέβη και σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ξένους ηγέτες θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο Παρίσι, όπου βρίσκεται από χθες το βράδυ, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE