ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκκληση Μάκη Κεραυνού προς τη βουλή- Ψηφίστε τα νομοσχέδια για τις εκποιήσεις

Έκκληση Μάκη Κεραυνού προς τη βουλή- Ψηφίστε τα νομοσχέδια για τις εκποιήσεις

Ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός κάλεσε τους βουλευτές να υπερψηφίσουν τα νομοσχέδια που κατέθεσε η κυβέρνηση γα τις εκποιήσεις.

Στην πρώτη του ομιλία απο το βήμα της βουλής και αναλύοντας τον προυπολογισμό για το 2024, ο υπουργόςοικονομικών κάλεσε τους βουλευτές να επιδείξουν την απαραίτητη αποφασιστικότητα μέσα σε πνεύμα συνεργασίας με την εκτελεστική εξουσία, "να καταλήγουμε απο κοινού σε αποτελεσματικές και βιώσιμες λύσεις."

Με τα μέτρα σημείωσε, δίνεται προβάδισμα στην εξωδικαστική διαδικασία δίνοντας ταυτόχρονα διευρυμένες αρμοδιότητες στον Χρηματοοικονομικό Επίτροπο και εκσυγχρονίζοντας τον φορέα του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου δίνοντας έτσι ενισχυμένο δίκτυ προστασίας των ευάλωτων νοικοκυριών και των μικρομεσαίων.

Ο Μάκης Κεραυνός σημείωσε πως η ψήφιση του εμπλουτισμένου πακέτου μέτρων που έχει καταθέσει η κυβέρνηση, θα είναι καθοριστικής σημασίας για την ομαλή και υγιή πορεία της οικονομίας μας.

Ανφερόμενος στον κρατικό προυπολογισμό για του 2024, ο Μάκης Κεραυνός τόνισε πως δίνει μια δυναμική στην

οικονομία ενισχύοντας παράλληλα τη δικαιοσύνη, συνιστώντας σημαντικό εργαλείο προς την υλοποίηση των στρατηγικών στόχων της κυβέρνησης για ικανοποίηση των αναγκών της κοινωνίας μας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

«Τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της υγείας εξήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, χαιρετίζοντας εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Δικαιωμάτων των Ασθενών, που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι οι μεταρρυθμίσεις αναμένονται σύντομα, μαζί με σειρά νομοθετημάτων που βρίσκονται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top