Παλαιό Φάληρο: Μία γυναίκα νεκρή μετά τη σύγκρουση τραμ με αυτοκίνητο

Παλαιό Φάληρο: Μία γυναίκα νεκρή μετά τη σύγκρουση τραμ με αυτοκίνητο

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Παλαιό Φάληρο καθώς μία γυναίκα έχασε τη ζωή της έπειτα από σύγκρουση τραμ με διερχόμενο όχημα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σορός του θύματος μεταφέρεται στο Ασκληπιείο της Βούλας ενώ ένας άνδρας που τραυματίστηκε βαριά μεταφέρεται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Λόγω του δυστυχήματος έχουν σημειωθεί έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο δίκτυο του Τραμ. Συγκεκριμένα στη Γραμμή 6 η κυκλοφορία διεξάγεται στο τμήμα Μουσών- Σύνταγμα και στη Γραμμή 7 η κυκλοφορία διεξάγεται στα τμήματα Ασκληπιείο Βούλας - Πικροδάφνη & Αγία Τριάδα - Μπάτης.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Η διπλωματική κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό εισέρχεται σε μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις των τελευταίων μηνών, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στις Βρυξέλλες. Μετά τις διαδοχικές δημόσιες παρεμβάσεις του ΟΗΕ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυπριακής κυβέρνησης, οι επόμενες ημέρες αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για τη σύγκληση της άτυπης πολυμερούς διάσκεψης, η οποία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Ηνωμένων Εθνών, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, ή στις αρχές Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE