Παλαιό Φάληρο: Μία γυναίκα νεκρή μετά τη σύγκρουση τραμ με αυτοκίνητο

Παλαιό Φάληρο: Μία γυναίκα νεκρή μετά τη σύγκρουση τραμ με αυτοκίνητο

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Παλαιό Φάληρο καθώς μία γυναίκα έχασε τη ζωή της έπειτα από σύγκρουση τραμ με διερχόμενο όχημα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σορός του θύματος μεταφέρεται στο Ασκληπιείο της Βούλας ενώ ένας άνδρας που τραυματίστηκε βαριά μεταφέρεται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Λόγω του δυστυχήματος έχουν σημειωθεί έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο δίκτυο του Τραμ. Συγκεκριμένα στη Γραμμή 6 η κυκλοφορία διεξάγεται στο τμήμα Μουσών- Σύνταγμα και στη Γραμμή 7 η κυκλοφορία διεξάγεται στα τμήματα Ασκληπιείο Βούλας - Πικροδάφνη & Αγία Τριάδα - Μπάτης.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.