Παλαιό Φάληρο: Μία γυναίκα νεκρή μετά τη σύγκρουση τραμ με αυτοκίνητο

Παλαιό Φάληρο: Μία γυναίκα νεκρή μετά τη σύγκρουση τραμ με αυτοκίνητο

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Παλαιό Φάληρο καθώς μία γυναίκα έχασε τη ζωή της έπειτα από σύγκρουση τραμ με διερχόμενο όχημα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σορός του θύματος μεταφέρεται στο Ασκληπιείο της Βούλας ενώ ένας άνδρας που τραυματίστηκε βαριά μεταφέρεται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Λόγω του δυστυχήματος έχουν σημειωθεί έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο δίκτυο του Τραμ. Συγκεκριμένα στη Γραμμή 6 η κυκλοφορία διεξάγεται στο τμήμα Μουσών- Σύνταγμα και στη Γραμμή 7 η κυκλοφορία διεξάγεται στα τμήματα Ασκληπιείο Βούλας - Πικροδάφνη & Αγία Τριάδα - Μπάτης.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE