Νέο σκάνδαλο σε «πανεπιστήμιο» στα κατεχόμενα

Νέο σκάνδαλο σε «πανεπιστήμιο» στα κατεχόμενα

Μετά την κατάσχεση μεγάλου χρηματικού ποσού στο «πανεπιστήμιο Adakent» που λειτουργεί στην κατεχόμενη Αμμόχωστο από τον «πρύτανη» και τον «υπεύθυνο φοιτητικών υποθέσεων», παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε και στο «πανεπιστήμιο Batı» που λειτουργεί στην ίδια περιοχή.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, η Ντιαλόγκ αναφέρει σήμερα ότι ο Γιαλτσίν Τζενγκίζ, «διευθυντής οικονομικών υποθέσεων» του «πανεπιστημίου», κατηγορείται ότι μετέφερε στον δικό του λογαριασμό 350.000 ΤΛ και 3.000 δολάρια στον τραπεζικό λογαριασμό του σχολείου.

Υποστηρίχθηκε επίσης ότι ο Τζενγκίζ υπεξαίρεσε 7.530 ΤΛ πουλώντας 4 κινητά τηλέφωνα και ένα Macbook που αγόρασε για το «πανεπιστήμιο».

Ο Τζενγκίζ, ο οποίος συνελήφθη και ανακρίθηκε από την «αστυνομία», ισχυρίστηκε ότι έλαβε και ξόδεψε τα χρήματα, αλλά ότι τα «αφεντικά» γνώριζαν για αυτό.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Για τις τελευταίες επαφές που πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο της παρουσίας του στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών ενημέρωσε το Εθνικό Συμβούλιο σύμφωνα το πρωί.

BEST OF TOTHEMAONLINE