Νέο σκάνδαλο σε «πανεπιστήμιο» στα κατεχόμενα

Νέο σκάνδαλο σε «πανεπιστήμιο» στα κατεχόμενα

Μετά την κατάσχεση μεγάλου χρηματικού ποσού στο «πανεπιστήμιο Adakent» που λειτουργεί στην κατεχόμενη Αμμόχωστο από τον «πρύτανη» και τον «υπεύθυνο φοιτητικών υποθέσεων», παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε και στο «πανεπιστήμιο Batı» που λειτουργεί στην ίδια περιοχή.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, η Ντιαλόγκ αναφέρει σήμερα ότι ο Γιαλτσίν Τζενγκίζ, «διευθυντής οικονομικών υποθέσεων» του «πανεπιστημίου», κατηγορείται ότι μετέφερε στον δικό του λογαριασμό 350.000 ΤΛ και 3.000 δολάρια στον τραπεζικό λογαριασμό του σχολείου.

Υποστηρίχθηκε επίσης ότι ο Τζενγκίζ υπεξαίρεσε 7.530 ΤΛ πουλώντας 4 κινητά τηλέφωνα και ένα Macbook που αγόρασε για το «πανεπιστήμιο».

Ο Τζενγκίζ, ο οποίος συνελήφθη και ανακρίθηκε από την «αστυνομία», ισχυρίστηκε ότι έλαβε και ξόδεψε τα χρήματα, αλλά ότι τα «αφεντικά» γνώριζαν για αυτό.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE