ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Μίλησε» η νεκροτομή του 19χρονου Μιχάλη που «έσβησε» σε τροχαίο στα Περβόλια - Όσα κατέδειξε

«Μίλησε» η νεκροτομή του 19χρονου Μιχάλη που «έσβησε» σε τροχαίο στα Περβόλια - Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου 19χρονου Μιχάλη Θεοδώρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου στα Περβόλια.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής που διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα, ο θάνατος του 19χρονου προήλθε από πολλαπλές κακώσεις αγγείων, ρήξη αορτής και κακώσεις ζωτικών οργάνων.

Υπενθυμίζεται ότι η θανατηφόρα σύγκρουση, σημειώθηκε γύρω στις 23:55, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος στη λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου στα Περβόλια, έχοντας ως συνοδηγό μια 18χρονη και στο πίσω κάθισμα ακόμη μια 18χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε αρχικά σε πεζοδρόμιο, στη συνέχεια σε θάμνους και κατέληξε σε τοίχο παρακείμενου υπόγειου υποστατικού, όπου και αναποδογυρίστηκε.

Από τις διαδοχικές συγκρούσεις, η 18χρονη επιβάτιδα στο πίσω κάθισμα, εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο, ενώ ο οδηγός εγκλωβίστηκε και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top