Πυροβόλησαν σχεδόν εξ επαφής και στο κεφάλι δύο αδέλφια από την Κρήτη και τον φίλο τους στην Αθήνα

Πυροβόλησαν σχεδόν εξ επαφής και στο κεφάλι δύο αδέλφια από την Κρήτη και τον φίλο τους στην Αθήνα

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το πρωί έξω από κέντρο διασκέδασης στο Γκάζι. Περίπου στις 7 το πρωί άγνωστος ή άγνωστοι που βρίσκονται μέσα σε τζιπ, άνοιξαν πυρ έξω από το Club Escape, στην οδό Ιάκχου.

Ακολούθησε συμπλοκή κατά την οποία έπεσαν τουλάχιστον 7 πυροβολισμοί και τραυματίστηκαν 3 άτομα, δύο από τα οποία αδέλφια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, τα θύματα πυροβολήθηκαν σχεδόν εξ επαφής και ένα από αυτά φέρει βαρύ τραύμα στο κεφάλι.

gkazi-2
gkazi-mak3
gkazi-3
gkazi-4

Οι τρεις άνδρες που τραυματίστηκαν είχαν έρθει στην Αθήνα από την Κρήτη για ένα μπάτσελορ πάρτι. Οι ηλικίες τους είναι 33, 28 και 24 ετών.

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και η κατάσταση των δύο από αυτούς χαρακτηρίζεται σοβαρή.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.