Πυροβόλησαν σχεδόν εξ επαφής και στο κεφάλι δύο αδέλφια από την Κρήτη και τον φίλο τους στην Αθήνα

Πυροβόλησαν σχεδόν εξ επαφής και στο κεφάλι δύο αδέλφια από την Κρήτη και τον φίλο τους στην Αθήνα

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το πρωί έξω από κέντρο διασκέδασης στο Γκάζι. Περίπου στις 7 το πρωί άγνωστος ή άγνωστοι που βρίσκονται μέσα σε τζιπ, άνοιξαν πυρ έξω από το Club Escape, στην οδό Ιάκχου.

Ακολούθησε συμπλοκή κατά την οποία έπεσαν τουλάχιστον 7 πυροβολισμοί και τραυματίστηκαν 3 άτομα, δύο από τα οποία αδέλφια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, τα θύματα πυροβολήθηκαν σχεδόν εξ επαφής και ένα από αυτά φέρει βαρύ τραύμα στο κεφάλι.

gkazi-2
gkazi-mak3
gkazi-3
gkazi-4

Οι τρεις άνδρες που τραυματίστηκαν είχαν έρθει στην Αθήνα από την Κρήτη για ένα μπάτσελορ πάρτι. Οι ηλικίες τους είναι 33, 28 και 24 ετών.

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και η κατάσταση των δύο από αυτούς χαρακτηρίζεται σοβαρή.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE