ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΚΕΛ: Ανακοίνωσε ποιους θα στηρίξει για τη θέση Δημάρχων των νέων Δήμων Λακατάμιας

ΑΚΕΛ: Ανακοίνωσε ποιους θα στηρίξει για τη θέση Δημάρχων των νέων Δήμων Λακατάμιας

Αποφασίστηκε ομόφωνα η στήριξη στη Φωτούλα Χατζήπαπα και Σταύρο Χατζηγιάννη για τη θέση Δημάρχων των νέων Δήμων Λακατάμιας-Τσερίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΕΚΛ

Αυτούσια η ανακοίνωση

Η Επαρχιακή Επιτροπή του ΑΚΕΛ Λευκωσίας – Κερύνειας ανακοινώνει πως οι τοπικές κομματικές οργανώσεις των νέων Δήμων Λακατάμιας – Τσερίου και Νότιας Λευκωσίας – Ιδαλίου έχουν ολοκληρώσει τις διαδικασίες που προβλέπονται από το καταστατικό και τους κανονισμούς λειτουργίας του Κόμματος για επιλογή των υποψήφιων Δημάρχων στους εν λόγω Δήμους.

Στην κοινή συνέλευση των μελών του ΑΚΕΛ απ’ όλες τις κομματικές ομάδες των Δημοτικών Διαμερισμάτων Λακατάμιας, Τσερίου και συνοικισμού Ανθούπολης, που αποτελούν το νέο Δήμο Λακατάμιας – Τσερίου, αποφασίστηκε ομόφωνα η στήριξη της Ανεξάρτητης Υποψήφιας Φωτούλας Χαζτήπαπα για τη θέση της Δημάρχου. Αντίστοιχα στην κοινή συνέλευση των μελών του ΑΚΕΛ απ’ όλες τις κομματικές ομάδες των Δημοτικών Διαμερισμάτων Αλάμπρας, Ιδαλίου, Πέρα Χωριού, Ποταμιάς, Λυμπιών και Νήσου, που αποτελούν το νέο Δήμο Νότιας Λευκωσίας – Ιδαλίου, αποφασίστηκε ομόφωνα η στήριξη στον Ανεξάρτητο Υποψήφιο Σταύρο Χατζηγιάννη.

Η Φωτούλα Χατζήπαπα είναι από το 2016 μέχρι σήμερα Δήμαρχος Λακατάμιας με μια επιτυχημένη πορεία, όπου μέσα σε δύσκολες συνθήκες κατάφερε με υπεύθυνη οικονομική διαχείριση τη διάσωση του Δήμου από τη χρεοκοπία. Κατάφερε τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών, των προγραμμάτων και των υποδομών του Δήμου με έμφαση στην καθαριότητα, στη δημόσια υγεία και στη δημιουργία συνθηκών προσέλκυσης νεαρών ζευγαριών και νέων επενδύσεων για επίτευξη βιώσιμης ανάπτυξης για όλους τους δημότες.

Ο Σταύρος Χατζηγιάννης αποτελεί πρόσωπο καταξιωμένο στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, υπηρετώντας την ως Δημοτικός Σύμβουλος Ιδαλίου από το 2016. Χαρακτηρίζεται ως άτομο ικανό, έντιμο και δραστήριο μέσα στην καθημερινότητα της τοπικής του κοινωνίας. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα της έρευνας, της τεχνολογίας και της καινοτομίας, τομείς δηλαδή της εξέλιξης και του αύριο. Για το ΑΚΕΛ η Φωτούλα Χατζήπαπα και ο Σταύρος Χατζηγιάννη, αποτελούν τις κατάλληλες επιλογές για τις θέσεις των Δημάρχων Λακατάμιας – Τσερίου και Νότιας Λευκωσίας – Ιδαλίου αντίστοιχα. Με την εκλογή τους εκπληρώνεται ο στόχος για αξιοποίηση στο μέγιστο βαθμό των δυνατοτήτων που παρέχει το νέο πλαίσιο τοπικής αυτοδιοίκησης προς όφελος πρωτίστως των δημοτών, για υλοποίηση προγραμμάτων ανάπτυξης που θα ανταποκρίνονται στις σύγχρονες και αυξημένες τοπικές ανάγκες και πάντα με πρόσημο σύγχρονο, κοινωνικό και οικολογικό. Οι επιλογές αυτές, υπηρετούν την προοδευτική φιλολαϊκή αντίληψη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση που έχει ανάγκη ο τόπος μας και σε αυτή στοχεύει το ΑΚΕΛ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στο Απολλώνειο Νοσοκομείο μετά από αδιαθεσία ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Δαμιανός

Πλαστικά μπουκάλια: Υποχρεωτική η προσάρτηση πωμάτων - Πότε τίθεται σε εφαρμογή

Aύξηση επιδόματος τέκνου: «Θετικό βήμα αλλά απαιτείται ολοκληρωμένη πολιτική», λένε Βουλευτές

Διέταξε έρευνα η Αστυνομία εναντίον Γερμανού για πώληση Ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα - Όσα ισχυρίζεται ο δικηγόρος του

«Ξέθαψαν» εμπορεύματα που αποτελούν απομιμήσεις - Κατασχέθηκαν μετά από επιχείρηση

Απαγόρευση κινητών: Πώς θα εφαρμοστεί και ποιες είναι οι ποινές - Όσα δήλωσε η Υπουργός Παιδείας στο «Τ»Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Επιβεβαίωσε τη συνάντησή του στις Βρυξέλλες με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ απάντησε και στο Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, τονίζοντας ότι η Κύπρος είναι κέντρο επιχειρήσεων αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας και απομάκρυνσης αμάχων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top