«Τσάκωσαν» μεθυσμένο  με μαχαίρι και σιδερογροθιά - Χειροπέδες σε 36χρονο

«Τσάκωσαν» μεθυσμένο  με μαχαίρι και σιδερογροθιά - Χειροπέδες σε 36χρονο

Στο πλαίσιο τροχονομικών έλεγχων, μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα σήμερα, αυτοκίνητο που οδηγούσε άντρας ηλικίας 36 ετών.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου αλκοτέστ, η αρχική ένδειξη ήταν 101μg αντί 22μg, ενώ σε τελικό έλεγχο η ένδειξη ήταν 93μg αντί 22μg που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο.

Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο όπου εντοπίστηκαν μία σιδερογροθιά καθώς επίσης και ένα ανοιγόμενο μαχαίρι με λεπίδα μήκους 8 εκατοστών.

Ο 36χρονος συνελήφθη για τα πιο πάνω αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση ενώ το Τμήμα Μικροπαραβάσεων και η Τροχαία Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE