ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλεντζέδες οι Κύπριοι - «Φίσκα» τα κέντρα διασκέδασης στις κρατήσεις – Πού κυμαίνονται οι τιμές για τις γιορτές

Γλεντζέδες οι Κύπριοι - «Φίσκα» τα κέντρα διασκέδασης στις κρατήσεις – Πού κυμαίνονται οι τιμές για τις γιορτές

Έτοιμα να διασκεδάσουν τους θαμώνες τους δηλώνουν τα κέντρα διασκέδασης, τα οποία για πρώτη φορά μετά την περίοδο του κορωνοϊού, είναι ήδη πλήρη από κρατήσεις κατά τις γιορτινές ημέρες.

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Κέντρων Διασκέδασης (ΠΑ.ΣΥ.ΚΕ.Δ), Νίκος Βασιλείου, ανέφερε ότι, «με τα δεδομένα που έχουμε αυτή τη στιγμή μπροστά μας, βλέπουμε ότι ο κόσμος θέλει να βγει έξω και να διασκεδάσει τις γιορτές. Είναι η πρώτη φορά μετά από την πανδημία που βλέπουμε τόσο μεγάλη ζήτηση και ενδιαφέρον από τον κόσμο».

«Φίσκα» στις κρατήσεις κατά την εορταστική περίοδο

Ερωτηθείς για το που βρίσκονται οι κρατήσεις στα κέντρα διασκέδασης, ο κ. Βασιλείου απάντησε πως, «oι κρατήσεις στα πλείστα, αν όχι σε όλα, τα κέντρα διασκέδασης που είναι μέλη του ΠΑΣΥΚΕΔ, είναι ήδη υπερπλήρεις».

«Παρατηρούμε μεγάλη κινητικότητα από τον κόσμο και αυτό είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα, γι’ αυτό κι εμείς από πλευράς μας δηλώνουμε έτοιμοι να διασκεδάσουμε τους θαμώνες μας και να τους προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση και εμπειρία που μπορούμε», τόνισε ο κ. Βασιλείου.

Όσον αφορά τους θαμώνες που δείχνουν περισσότερο ενδιαφέρον για διασκέδαση κατά την εορταστική περίοδο, ο κ. Βασιλείου είπε πως, «φέτος παρατηρούμε περισσότερη κινητικότητα από φοιτητές. Θαμώνες μεγαλύτερης ηλικίας, στην πλειοψηφία, προτιμούν κάτι πιο οικογενειακό ή κάπου πιο ήσυχα με φαγητό», ανέφερε.

Που κυμαίνονται οι τιμές για τις γιορτές

Αναφερόμενος στις τιμές, ο κ. Βασιλείου εξήγησε πως, μεταξύ των κέντρων διασκέδασης κατά τη γιορτινή περίοδο, οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με το τι προσφέρει το κάθε μαγαζί.

Παρ’ όλα αυτά, οι τιμές κυμαίνονται μεταξύ €40 και €100 το άτομο ανάλογα με το πρόγραμμα και τον χώρο που έχουν επιλέξει οι θαμώνες.

Τόνισε παράλληλα ότι «οι τιμές δεν είναι ακριβές, κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα με προηγούμενες χρονιές, ενώ αξίζει να πούμε ότι παρά τις αυξήσεις που έχουν καταγραφεί και την ακρίβεια που καλπάζει, έχει γίνει μια υπεράνθρωπη προσπάθεια από πλευράς των επιχειρήσεων, ούτως ώστε οι τιμές να μην επηρεαστούν και να παραμείνουν σε φυσιολογικά επίπεδα».

«Από πλευράς μας, καλούμε όλο τον κόσμο να βγει έξω και να διασκεδάσει, να περάσει όμορφα, αλλά πάντα με μέτρο και προσοχή για να μη θρηνήσουμε θύματα γιατί δυστυχώς, κατά τη διάρκεια των εορτών συμβαίνουν τα περισσότερα ατυχήματα. Προτρέπουμε τον κόσμο να έχει πάντα στο πίσω μέρος τους μυαλού του ότι κάποιος τους περιμένει να γυρίσουν σπίτι», κατέληξε ο κ. Βασιλείου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top