ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Ταμείου Αλληλεγγύης για κουρεμένους καταθέτες - Όλες οι πληροφορίες

Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Ταμείου Αλληλεγγύης για κουρεμένους καταθέτες - Όλες οι πληροφορίες

Το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής ανακοίνωσε ότι από σήμερα, 20 Δεκεμβρίου 2023, τίθεται σε λειτουργία η ηλεκτρονική υπηρεσία για «Συμμετοχή στο Σχέδιο του Εθνικού Ταμείου Αλληλεγγύης».

Δικαιούχοι είναι άτομα που είχαν απομείωση καταθέσεων ή και αξιογράφων το 2013.

Το Υφυπουργείο παρέδωσε σήμερα στους κουρεμένους καταθέτες και κατόχους αξιογράφων/χρεογράφων την ηλεκτρονική υπηρεσία για τη συμμετοχή τους στο Σχέδιο του Εθνικού Ταμείου Αλληλεγγύης.

Μέσω της υπηρεσίας, ο χρήστης θα μπορεί να υποβάλλει στοιχεία για απομειώσεις καταθέσεων ή/και αξιογράφων που είχε κατά το έτος 2013. Μόνο Φυσικά και Νομικά Πρόσωπα που είχαν τα χαρακτηριστικά του «ιδιώτη πελάτη» και που θα υποβάλουν τα στοιχεία τους θα τύχουν της απαραίτητης αξιολόγησης για σκοπούς διαπίστωσης της συμμετοχής τους στο Σχέδιο. Στα Νομικά Πρόσωπα περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων Εταιρείες, Σωματεία, Ιδρύματα, Θρησκευτικά Ιδρύματα, Συνεταιρισμοί. Σε περίπτωση κοινού λογαριασμού, το κάθε πρόσωπο θα πρέπει να υποβάλει τα στοιχεία του ξεχωριστά.

Τα στοιχεία που θα συλλεχθούν θα τύχουν διαχείρισης σε μεταγενέστερο στάδιο από το Εθνικό Ταμείο Αλληλεγγύης, ούτως ώστε να γίνει η απαραίτητη αξιολόγηση και να προσδιοριστούν οι δικαιούχοι και κατ΄ επέκταση η κοστολόγηση και η ετοιμασία Σχεδίου μερικής Αναπλήρωσης για τους δυνητικούς δικαιούχους του Ταμείου.

Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη προς το κοινό μέχρι τις 30/4/2024.

Πρόσβαση στην υπηρεσία από τον σύνδεσμο: https://shorturl.at/psAET.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:«Επιρρεπής σε επηρεασμό μαρτύρων» ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Αδήλωτο ποσό πέραν του 1 εκατ. ευρώ

«Επιρρεπής σε επηρεασμό μαρτύρων» ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Αδήλωτο ποσό πέραν του 1 εκατ. ευρώ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε την Τρίτη διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον του εν αργία Αρχιμανδρίτη και ηγούμενου της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ, Νεκταρίου, ο οποίος συνελήφθη σε σχέση με την υπόθεση του χρηματοκιβωτίου, που εντοπίστηκε στους χώρους της Μονής και περιείχε το χρηματικό ποσό των €807,000.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top