LIKE ONLINE

Αυτά τα ζώδια έχουν την τύχη με το μέρος τους στα ερωτικά τους αυτό το Σαββατοκύριακο

Αυτά τα ζώδια έχουν την τύχη με το μέρος τους στα ερωτικά τους αυτό το Σαββατοκύριακο

Μέσα στην αναταραχή που μας έχει προκαλέσει η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω και, από σήμερα, στον Τοξότη, αυτά τα τρία ζώδια μπορεί να μην κερδίσουν στα επαγγελματικά και τα οικονομικά, αλλά θα κερδίσουν στην αγάπη.

Ταύρος

Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι πολύ σημαντικό για τις ερωτικές σας σχέσεις, αφού συνειδητοποιείτε ότι θέλετε ακριβώς τα ίδια πράγματα με τον άλλο. Αυτό δεν είναι καθόλου αυτονόητο, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη επικοινωνιακά περίοδο που διανύουμε, και το καλύτερο όλων είναι ότι αποφασίζετε να δείξετε τα συναισθήματά σας χωρίς περιστροφές, χωρίς να έχετε στο μυαλό σας τη σκέψη πως ο απέναντί σας μπορεί να μην είναι ειλικρινής και χωρίς να διστάζετε να ζήσετε την κάθε στιγμή.

Παρθένος

Το να ακολουθεί ο σύντροφός σας τους ρυθμούς σας μπορεί μία μέρα να γίνει Ολυμπιακό άθλημα – και το ξέρετε πολύ καλά. Αυτό το Σαββατοκύριακο ωστόσο, και μόνο που ρίχνετε στροφές και αρχίζετε να απολαμβάνετε χωρίς γκρίνια την κάθε στιγμή (ας είναι καλά το χριστουγεννιάτικο πνεύμα), είναι εξόχως σημαντικό και θα σας φέρει πάρα πολύ κοντά με τον άλλο. Αυτό έχετε, εξάλλου, ανάγκη μετά από έναν εξαντλητικό μήνα. Φροντίστε μόνο να μην πέσετε στην παγίδα να ψάχνετε ψεγάδια στις όμορφες στιγμές που θα ζήσετε, διότι, ας μην λέμε ψέματα, η τάση του ανικανοποίητου ζει και βασιλεύει μέσα σας.

Ζυγός

Μάλλον έχει έρθει η στιγμή να πάρετε λίγο πιο σοβαρά τα ερωτικά σας και να μη σκέφτεστε πως δεν αξίζετε την αγάπη του άλλου. Υπάρχει μία πολύ σοβαρή πιθανότητα να επισημοποιηθεί η σχέση σας, οπότε ας είστε προετοιμασμένοι, κυρίως για την απάντηση στην ερώτηση «θέλεις να παντρευτούμε» – όχι τίποτα άλλο, είναι γνωστή η αναποφασιστικότητά σας, ακόμα κι αν λιώνετε για τον άλλο.

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top