LIFESTYLE

Απίστευτο αυτό που έζησε Κύπρια ηθοποιός: 5 μεθυσμένοι μπούκαραν στο αυτοκίνητό της!

Απίστευτο αυτό που έζησε Κύπρια ηθοποιός: 5 μεθυσμένοι μπούκαραν στο αυτοκίνητό της!

Το θέατρο του παραλόγου έζησε χθες βράδυ ( Πέμπτη 10/9 ) η γνωστή Κύπρια ηθοποιός, αφού εντελώς ξαφνικά στις 02:00 τα ξημερώματα πέντε μεθυσμένοι άντρες εισέβαλαν μέσα στο αυτοκίνητο της

Ο λόγος για την Χριστιάνα Μούζουρα, την όμορφη ηθοποιό που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του Sigma «Εφτά ουρανοί και σύννεφα αλήτες» ενώ από φέτος θα εμφανίζεται στα «Λόγια του αέρα» επίσης μέσα από τη συχνότητα του καναλιού στον Παρισσινου.

Η 27χρονη ηθοποιός λοιπόν χθες βράδυ, ενώ βρισκόταν στη παλιά Λευκωσία και προσπαθούσε να ξεκινήσει το αυτοκίνητο της, πέντε μεθυσμένοι τύποι, απρόσκλητοι φυσικά, μπούκαραν στο εσωτερικό του οχήματος και δεν έλεγαν να φύγουν.

Μάλιστα ο ένας από αυτούς, ήταν αποφασισμένος να πάρει και ένα υπνάκο αφού καθισμένος στη θέση του συνοδηγού, έγειρε το κάθισμα προς τα πίσω και αναπαυόταν!

Η όμορφη ηθοποιός που νόμιζε ότι της έκαναν πλάκα, αποφάσισε να πάρει το συμβάν στα χαλαρά και να μην πανικοβληθεί μ την ελπίδα ότι οι «απρόσκλητοι εισβολείς» αργά ή γρήγορα θα αποχωρούσαν

Μετά από λίγα λεπτά οι μεθυσμένοι άντρες που μάλλον δεν αναγνώρισαν την Χριστιάνα, αποχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση ζητώντας συνάμα και ευγενικά συγγνώμη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top